Toto je nová žena Björna Ulvaeusa z ABBY! Bola ona dôvodom rozvodu po 41 rokoch?

Pre mnohých to bol šok, keď sa vo februári objavili správy, že spevák a skladateľ Björn Ulvaeus zo skupiny ABBA sa rozvádza. Po štyridsiatich rokoch manželstva.

13.07.2022 13:21
debata
Björn Ulvaeus a jeho partnerka Christina Sas na... Foto: SITA/AP, Fredrik Persson
Bjorn Ulvaeus a jeho partnerka Christina Sas Björn Ulvaeus a jeho partnerka Christina Sas na premiére predstavenia Pippi v cirkuse.

Sedemdesiatse­demročný Björn a jeho manželka Lena Källersjö sa rozhodli sať si zbohom po 41 rokoch manželstva (sobášili sa v roku 1981), pričom pre médiá vydali spoločné vyhlásenie prostredníctvom spevákovej hovorkyne. „Po mnohých nádherných a naplnených rokoch sme sa rozhodli ísť každý svojou cestou,“ vyhlásili vo februári.

Súčasťou „vlastnej cesty“ sú však očividne aj nové vzťahy. Ako totiž ukazujú zábery z utorňajšej premiéry predstavenia Pippi the Circus, ktorá sa konala vo Švédsku v Štokholme, člen formácie ABBA už má novú partnerku. Ulvaeus dorazil na premiéru v spoločnosti Christiny Sasovej.

Výkonný producent predstavenia Pippi v cirkuse... Foto: SITA/AP, Fredrik Persson
Bjorn Ulvaeus a jeho partnerka Christina Sas Výkonný producent predstavenia Pippi v cirkuse Bjorn Ulvaeus a jeho partnerka Christina Sas na premiére v Štokholme.

Ako médiá zistili, Christina je produktová manažérka v hudobnom vydavateľstve Universal Music Group – teda v tej nahrávacej spoločnosti, kde ABBA vydala svoj posledný album Voyage. Či sa ich cesty stretli pri práci a preskočila medzi nimi iskra, alebo sa poznali už dávnejšie, nie je isté. Pevné držanie jeden druhého za ruky a úsmevy na tvári však hovoria jasne – člen slávnej švédskej skupiny a zamestnankyňa hudobného priemyslu sú pár.

ABBA: zľava - Bjorn Ulvaeus, Agnetha Faltskog, Anni-Frid Lyngstad a Benny Andersson Čítajte viac So šedinami aj paličkou: ABBA opäť spolu, na verejnosti po 36 rokoch! Prilákala aj kráľov

Ulvaeus bol v minulosti ženatý aj so svojou kolegyňou z ABBA – Agnethou Fältskogovou, pričom ich manželstvo trvalo necelých osem rokov. Po jeho ukončení sa zoznámil a následne zosobášil s už spomenutou druhou manželkou Lenou. S ňou má aj dve dcéry – Emmu a Annu.

Členovia formácie ABBA: zľava - Bjorn Ulvaeus,...
Speváčka Kylie Minogue sa prišla pozrieť na...
+4Speváčka Sharleen Spiteri a jej dcéra Misty Kid...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #láska #rozvod #ABBA #Björn Ulvaeus

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...