Všade paparazzi, neustále sledovanie? Affleckova bývalá Ana De Armas hovorí: Bolo to...

Už čoskoro ju diváci uvidia v akčnej novinke The Gray Man a ešte očakávanejšie bude jej stvárnenie Marilyn Monroeovej vo filme Blonde. Herečka Ana De Armas však stále púta pozornosť aj v súvislosti s expartnerom Benom Affleckom.

15.07.2022 09:00
LA Premiere of "The Gray Man" Foto: ,
Herečka Ana de Armas.
debata

…teda, aby sme boli presnejší. Hoci sú s Affleckom od seba už viac ako rok (a on sa začal stretávať s herečkou a speváčkou Jennifer Lopezovou), kubánska herečka sa ešte stále nevyhne otázkam na minulosť. Naposledy od časopisu ELLE, ktorý sa jej opýtal, ako vnímala obrovskú mediálnu pozornosť v čase randenia so slávnym hollywoodskym hercom a režisérom.

Herečka Julia Butters v šatách z dielne Reem...
Herečka Ana de Armas.
+126. miesto: Herec Billy Bob Thornton stvárnil v...

„Príšerne, čo je vlastne dobré, pretože ma to viedlo k tomu, aby som odišla z Los Angeles,“ odpovedala tmavovláska v rozhovore. Hoci žila v Los Angeles, kde sa sústreďuje filmové a televízne dianie a kde žijú mnohé hviezdy, niekoľko rokov – bol to až vzťah s Affleckom, pri ktorom zažila obrovský tlak pre neustále prenasledovanie paparazzmi, fotografovanie takmer všade, kam sa na verejnosti pohla, či neustále nové a nové výmysly v tlači.

Herec Ben Affleck na zábere paparazzov, v... Foto: BG004/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Herec Ben Affleck na zábere paparazzov, v pozadí za ním kráča Ana de Armas. Herec Ben Affleck na zábere paparazzov, v pozadí za ním kráča Ana de Armas.

„Keď som si tým prešla sama, len ma to utvrdilo v myšlienkach, že toto miesto nie je pre mňa. V jednom momente bolo toho príliš, nedalo sa uniknúť,“ komentovala očarujúca De Armas a dodala tiež, že v Los Angeles sa cítite, že vám neustále niečo chýba. „To mesto vás robí nervóznymi, napätými,“ doplnila hviezda, ktorá sa presťahovala do New Yorku.

Paris Fashion S/S 2022 Louis Vuitton Front Row Čítajte viac Nový chlap... Affleckova bývalka a krásna Bond-girl už randí. So šéfom Tindra!

Do Los Angeles, samozrejme, pravidelne cestuje kvôli práci. Tam vznikala aj časť oboch v úvode spomenutých filmov, ktoré určite posilnia popularitu De Armasovej (aj ďalší záujem médií o ňu).

debata chyba
Viac na túto tému: #tlak #paparazzi #Ben Affleck #Los Angeles #Ana de Armas #The Gray Man

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....