Kráľovná je tu! Beyoncé si otvorila účet na TikToku. Ako prvé zverejnila toto...

Americká popová speváčka Beyoncé si otvorila účet na stále obľúbenejšej sociálnej sieti TikTok.

15.07.2022 11:38
63rd Annual Grammy Awards - Show Foto: ,
Speváčka Beyonce na archívnom zábere.
debata

Ako svoje prvé video na nej zverejnila kompiláciu klipov, na ktorej sú rôzni fanúšikovia speváčky a používatelia TikToku zachytení, ako spievajú a tancujú na jej nový singel Break My Soul.

Sociálna sieť a aplikácia TikTok čínskej spoločnosti BytDance umožňuje zdieľať videá dlhé až tri minúty. Štyridsaťročná diva to na prvýkrát využila zhruba z tretiny, keď na sieť vo štvrtok umiestnila zhruba minútové so svojimi fanúšikmi.

„Veľmi ma potešilo, ako ste sa všetci rozvlnili! Veľmi vám ďakujem za to, ako máte radi BREAK MY SOUL!,“ pripísala speváčka k videu, ktoré je venované hitu zverejnenému v júni.

@beyonce Seeing y’all release the wiggle made me so happy! Thank you so much for all the love for BREAK MY SOUL! - Love B —#RENAISSANCE #BREAKMYSOUL ♬ BREAK MY SOUL - Beyoncé

Potešená z novej prominentnej užívateľky je aj samotná sociálna sieť. „Kráľovná je tu,“ komentoval to TikTok, na ktorom mala Beyoncé v piatok necelých 24 hodín od vstupu na sieť už vyše 3,5 milióna sledujúcich.

Slávnej speváčke má 29. júla vyjsť siedmy štúdiový album Renaissance. Jej zatiaľ posledný štúdiový album Lemonade vyšiel v roku 2016 a slávil úspech po celom svete.

Speváčka  Beyoncé  v roku 2006.
Speváčka  Beyoncé  v roku 2016.
+3Manželia Beyoncé a Jay-Z v roku 2015.
debata chyba
Viac na túto tému: #Beyonce #hudba #vstup #sledovatelia #TikTok

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...