Chystá sa rozvod? Krásnu Ratajkowski mal podviesť manžel, dvojicu nevideli týždne spolu

Už niekoľko týždňov ich nebolo vidieť spolu. A nielen to. Už niekoľko dní modelku Emily Ratajkowski vídať bez manželskej obrúčky.

17.07.2022 08:33
707617547 Foto:
Modelka Emily Ratajkowski venčila svojho psa v New Yorku.
debata

Americká kráska, jedna z najznámejších modeliek súčasnosti, má mať podľa viacerých zdrojov problémy v manželstve so Sebastianom Bearom-McLardom. Dokonca sa začalo šuškať o rozvode. „Áno, manžel ju podviedol. Je to notorický neverník. Je to hnusné, je ako psík,“ citoval svoj zdroj portál PageSix.com.

Niekoľko ďalších amerických médií pritom poukázalo na to, že modelka sa už niekoľko týždňov v uliciach objavuje bez manželskej obrúčky a tiež bez manžela. Dvojicu naposledy videli pred pár týždňami – v minulosti pritom boli priam nerozluční.

Archívna galéria: Emily Ratajkowski má 30
Modelka, dizajnérka a herečka Emily Ratajkowski...
Modelka, dizajnérka a herečka Emily Ratajkowski...
+7Modelka, dizajnérka a herečka Emily Ratajkowski...

Posledné fotografie paparazzov z úvodu tohto víkendu zachytili tmavovlásku Emily pri venčení psa. Pár hodín predtým sa prechádzala mestom s kočíkom so synom Sylvestrom, ktorého otcom je práve Sebastian.

Emily Ratajkowski Čítajte viac Nehoreli sviečky, ale jej nahá koža! Spálená oslávenkyňa Ratajkowski je aj pod mexickým slnkom top

Iba pred pár dňami sa autorka vlastnej knihy a tiež dizajnérka línie plaviek objavila v Paríži, kde predvádzala na prehliadke značky Balenciaga a jej novej haute couture kolekcie. Následne zachytili objektívy krásku, ktorá sa narodila v Londýne, no roky žije v USA, aj na párty francúzskeho ateliéru. Aj tam bola celý čas bez svojho manžela.

VIDEO: Slovenské TOP modelky vo svete

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #nevera #Sama #bulvár #Emily Ratajkowski #mall.tv

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...