Rande ako pred rokmi! Clooney vzal manželku Amal na večeru, najprv dobré jedlo a potom...

Sú svoji bezmála osem rokov, no stále pôsobia ako čerstvo zamilovaná na dvojica na začiatku vzťahu. Potvrdili to opäť nedávno aj očití svedkovia.

18.07.2022 09:00
George Clooney a Amal Clooney Foto:
Manželský pár George Clooney a Amal Clooney prichádzajú na večeru do priestorov Grand Hotel Tremezzo pri talianskom jazere Como.
debata

Americký herec George Clooney a jeho manželka – právnička Amal Clooney sa objavili pred pár dňami v priestoroch luxusnej reštaurácie na pobreží talianskeho jazera Como, pri ktorom má držiteľ Oscara svoju vlastnú usadlosť. Dvojica zamierila na spoločnú večeru, pričom ich sprevádzali aj ich blízki – fotografi na mieste zachytili aj Clooneyovej mamu Bariu Alamuddinovú či hercovu sestru Adele Clooneyovú.

Manželský pár Amal Clooney a George Clooney...
Manželský pár Amal Clooney a George Clooney...
+5Manželský pár Amal Clooney a George Clooney...

Celá skupinka si podľa svedkov spoločne užila delikátnu večeru a pri nej nezostalo. „Najprv sa najedli, živo konverzovali, smiali sa a potom dokonca tancovali na terase reštaurácie,“ uviedli zdroje, ktoré sa nachádzali v priestoroch Grand Hotel Termezzo, ku ktorému reštaurácia patrí.

Americký herec a jeho britsko-libanonská manželka patria medzi najstabilnejšie dvojice vo svetovom šoubiznise a zdá sa, že sa naozaj narodili jeden pre druhého. Dvojica spoločne vychováva dvojčatá Ellu a Alexandra, ktoré sa páru narodili v roku 2017.

654524245 Čítajte viac Oslnivá Amal v koži, spokojný Clooney! Slávny pár si vyrazil s ďalšou hviezdnou dvojicou

V súvislosti s Clooneym sa filmoví fanúšikovia môžu tešiť na novinku, ktorá by mala prísť do kín na jeseň. V nej sa po rokoch stretol so svojou kolegyňou a kamarátkou Juliou Robertsovou, aby stvárnili rozvedený pár, ktorý sa nemôže ani vystáť, no musí spojiť sily, aby zabránil v rýchlej svadbe ich spoločnej dcére. Snímka pod názvom Ticket to paradise má vonku už aj trailer, pozrieť si ho môžete nižšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #George Clooney #Amal Clooney

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...