Jennifer Lopez sa vydala za Bena Afflecka! Svadobný obrad? Len s tými najbližšími!

Sú svoji! Speváčka Jennifer Lopez a herec Ben Affleck sa zosobášili. Namiesto veľkolepej svadobnej oslavy však išlo o veľmi intímny obrad len s ich najbližšími.

17.07.2022 22:26
Jennifer Lopez a Ben Affleck Foto: ,
Herečka a speváčka Jennifer Lopez a Ben Affleck na premiére filmu Vezmi si ma. Nakoniec sa aj vzali.
debata (4)

Ako informovalo viacero amerických médií, dvojica sa mala zosobášiť v Las Vegas. Podľa dokumentov, ktorými disponuje portál TMZ.com, celebritná dvojica získala manželskú licenciu v Clark County v Nevade. Na dokumentoch, ktoré portál zverejnil, sa nachádzajú mená oboch známych osobností – teda Jennifer Lynn Lopez a Benjamin Geza Affleck.

Herec Ben Affleck a jeho partnerka Jennifer...
Jennifer Lopez a jej partner Ben Affleck na...
+13Herečka a speváčka Jennifer Lopez vzala na...

„Bolo to super, supermaličké. Bola tam mama Jennifer a jej deti. Chceli sa vziať, tak sa jednoducho vzali,“ citoval svoj zdroj magazín People. Zástupcovia ani jedného z mladomanželov zatiaľ nevydali žiadne oficiálne vyhlásenie – podľa získaných dokumentov však niet pochýb, že Jennifer a Ben sú už svoji.

Pre Lopezovú ide o štvrté manželstvo a herec Affleck sa oženil druhýkrát. V minulosti bola jeho manželkou herečka Jennifer Garner, s ktorou majú tri deti.

Celtics Lakers Basketball Čítajte viac Paltrow, Diddy, krásna De Armas aj drsný Rodriguez: Toto je zoznam bývalých Lopezovej a Afflecka - fakt pestrý!

Dvojica spolu tvorila pár začiatkom nového milénia, pričom v roku 2002 sa zasnúbili a už vtedy to vyzeralo, že by sa mohli zosobášiť. V roku 2004 však nakoniec zásnuby zrušili a každý sa vydal vlastnou cestou. Svoju romancu znovu obnovili minulý rok po tom, čo sa Affleck rozišiel s herečkou Anou De Armasovou a Lopez ukončila svoj vzťah s Alexom Rodriguezom.

Video

VIDEO: Ben Affleck a Jennifer Lopez pristihnutí pri bozku

VIDEO: Jennifer Lopez a Ben Affleck – fakt slávny pár!

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Jennifer Lopez #Ben Affleck

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...