Pre hviezdy pravidlá neplatia? Demi Moore pobúrila, vzala do Louvra svoju čivavu

Platia vari pre hviezdy iné pravidlá ako pre bežných smrteľníkov? Zdá sa, že minimálne pri návšteve slávneho Louvra áno. Herečka Demi Moore vyvolala pomerne búrlivé reakcie na jej návštevu tohto kultúrneho svätostánku.

19.07.2022 00:00
Demi Moore Foto: ,
Herečka Demi Moore na prehliadke Chloe Jeseň/Zima 2022 v Paríži.
debata

Americká herečka sa nedávno na svojom Instagrame popýšila zábermi z návštevy najslávnejšieho francúzskeho múzea. Nebola však sama. Spoločnosť jej robila aj jej čivava menom Pilaf. Čoskoro 60-ročná herečka zverejnila na svojom Instagrame fotografie, na ktorých s drobným psíkom pózuje pri slávnom obraze Mony Lisy od Leonarda da Vinciho či pri soche milótskej Venuše. „Pilaf sa vybrala do Louvra,“ napísala Moore k fotografiám.

Problémom však je, že do priestorov múzea majú zvieratá prísne zakázaný vstup, výnimka platí len pre vodiace psy, ktoré asistujú zdravotne znevýhodneným návštevníkom.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Moore (@demimoore)

Mooreovej návšteva Louvru so svojím štvornohým miláčikom, ktorého za vodiaceho pomocníka možno považovať len veľmi ťažko, vyvolala okamžite reakcie jej sledovateľov. „Celebrity si asi myslia, že pre ne pravidlá neplatia,“ napísal jeden zo sledovateľov. „Smutné, že celebrity dokážu zneužiť svoju slávu a berú zvieratá tam, kam bežní ľudia nemôžu,“ napísal ďalší.

Demi Moore a šéfkuchár Daniel Humm Čítajte viac Bozky, dotyky, sú zamilovaní ako školáci: Demi Moore sa ukázala s novým priateľom, toto je šéf jej srdca!

Maslo na hlave má však v tomto prípade určite aj vedenie samotného múzea. Podobne ako každý hosť musela totiž aj Demi Moore pred vstupom do múzea absolvovať úvodnú bezpečnostnú prehliadku. O prítomnosti psa teda museli v múzeu vedieť hneď od začiatku a zjavne ju povolili. Vo vzťahu k bežným návštevníkom však podobné rozhodnutie zaslúžene budí rozruch a rozčúlenie. Pravidlá by predsa mali byť pre všetkých rovnaké.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pes #Demi Moore #pravidlá #Louvre

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...