Muselo mu preskočiť, že s ňou chodí! Nová kniha odhaľuje, ako Meghan šokovala Harryho kamarátov

Poriadne pikantné čítanie sľubuje nová kniha, ktorá sa venuje okrem iného aj súkromiu princa Haryho a jeho manželky - herečky Meghan Markleovej. Pomerne pestro opisuje napríklad momenty, keď Harry predstavil svoju nastávajúcu blízkym kamarátom z univerzity.

19.07.2022 00:00
Britain Platinum Jubilee Foto: ,
Princ Harry a jeho manželka Meghan na archívnom zábere.
debata (9)

Ako v knihe nazvanej Revenge: Meghan, Harry and the war betweeen Windsors (Pomsta: Meghan, Harry a vojna medzi Windsorovcami) opisuje novinár a publicista Tom Bower, prvýkrát Harry pozval Meghan Markleovú do okruhu svojich blízkych v roku 2016 do usadlosti v Sandrighame. Mal to byť vraj víkend plný zábavy, žartovania a popíjania. Harry pozval do Sandrighamu šestnásť svojich najlepších kamarátov s partnerkami a manželkami. Ako však píše Bower, Meghan Markle si dobrú náladu či pokusy o žarty medzi priateľmi vôbec neužívala.

Princ Harry a Meghan počas ich návštevy Británie.
Harry a Meghan počas piatkovej  ďakovnej...
+6Vojvodkyňa Meghan na ďakovnej bohoslužbe v...

„Meghan bez zaváhania konfrontovala každého hosťa, ktorého slová boli v rozpore s jej hodnotami,“ tvrdí kniha. „Podľa Harryho priateľov ich znova a znova napomínala kvôli najmenšej nevhodnej nuancii. Nikto neunikol," píše sa v titule. Princovi najbližší kamaráti údajne po tomto stretnutí dospeli k záveru, že „Meghan bola na párty ako tlmič dobrej zábavy“ a tiež, že „Harry musí byť šialený“, že s ňou chodí.

Britain Platinum Jubilee Čítajte viac Prvé stretnutie princa Charlesa s vnučkou Lilibet? Zdroj tvrdí, bolo to takto...

Ako sa ďalej píše v knihe, po inkriminovanom stretnutí sa vraj princovi kamaráti rozchádzali domov s tvrdeniami, že „Meghan nemá žiaden zmysel pre humor“ a posielali si navzájom správy o priebehu víkendu. „Preboha, čo to je za ženskú,“ znela vraj jedna z nich a ďalšie mali veľmi podobný nádych.

Vojvodkyňa Meghan a princ Harry v roku 2018 v... Foto: SHUTTERSTOCK
meghan Vojvodkyňa Meghan a princ Harry v roku 2018 v Melbourne.

Aj ďalšie dve udalosti popisujú americko-kanadskú herečku ako ženu, ktorá sa dištancovala od blízkych svojho partnera. Už ako manželia leteli napríklad spoločne na svadbu dlhoročného Harryho kamaráta Toma Inskipa na Jamajku. Meghan sa vraj celý čas správala veľmi odmerane voči všetkým Harryho kamarátom a ľuďom z jeho partie a namiesto toho robila poznámky o kvalite jedla.

VIDEO: Najhoršie kráľovské rozvody

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #kniha #princ Harry #vzťah #priatelia #bulvár #Meghan Markle #odhalenia

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...