Na pohreb Ivany Trumpovej dorazil Donald Trump s Melaniou! Prišla aj dcéra ženy, pre ktorú sa Trumpovci rozvádzali

V New Yorku sa v stredu konal pohreb Ivany Trumpovej, československej rodáčky a prvej manželky bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa.

20.07.2022 23:36
Ivana Donald Trump prichádza s manželkou... Foto: ,
Donald Trump prichádza s manželkou Melaniou Trumpovou na poslednú rozlúčku so svojou prvou manželkou - československou rodáčkou Ivanou Trumpovou.
debata (4)

Donald Trump si prišiel uctiť pamiatku, pričom prekvapil čiastočne aj fakt, že ho sprevádzala terajšia manželka Melania. Azda ešte väčším prekvapením však bolo, že na pohreb dorazila aj Trumpova dcéra Tiffany, ktorá pochádza z jeho druhého manželstva s Marlou Maplesovou. Práve kvôli vzťahu s ňou sa s Trumpom kedysi rozviedla práve Ivana Trump, mama jeho prvých troch detí.

Donald Trump a jeho rodina sa lúčia s rakvou s...
Donald Trump Jr. s partnerkou Kimberly Guilfoyle.
+10Donald Trump, a jeho deti - dcéra Ivanka Trump...

Na poslednej rozlúčke, samozrejme, nechýbali ani uvedené ratolesti. Dcéra Ivanka a synovia Donald Jr. a Eric sa postavili do sprievodu najbližších smútiacich spoločne so svojimi rodinami. „Je to veľmi smutný deň, ale zároveň aj oslava úžasného a krásneho života,“ napísal bývalý prezident pred obradom na sociálne siete. „Nebude to ľahké!!!“ citovala ho agentúra AP.

Ivanka Trump, jej manžel Jared Kushner a ich... Foto: SITA/AP, Julia Nikhinson
Ivana Trump Ivanka Trump, jej manžel Jared Kushner a ich synovia Theodore a Joseph na poslednej rozlúčke s Ivanou Trumpovou.

Jeho deti pred médiámi, ani na sociálnych sieťach nekomunikovali. Všetky tri však pôsobili na stredajšej rozlúčke zronene. Hoci sa hovorilo, že najbližší vzťah s mamou Ivanou mala jej dcéra Ivanka, smútok sa dal čítať aj v tvárach synov Erica a Donalda Jr.

655878694 Čítajte viac OBRAZOM: 7 tvárí Ivany Trumpovej, ktoré jej pomohli k statusu americkej ikony

Ivana Trumpová sa narodila vo vtedajšom Československu ako Ivana Zelníčková. Na poslednej rozlúčke sa preto zúčastnil aj veľvyslanec Českej republiky v USA Hynek Kmoníček a tiež generálny konzul v New Yorku Arnošt Kareš.

Pohreb Ivany Trumpovej, ktorá zomrela minulý štvrtok v New Yorku vo veku 73 rokov, sa začal o 13:30 miestneho času v katolíckom kostole sv. Vincenta Ferrera na newyorskom Manhattane. Práve tam zamierila zlatá rakva nasledovaná rodinou a ďalšími smútočnými hosťami.

Tiffany Trump, dcéra Donalda Trumpa z druhého... Foto: SITA/AP, John Minchillo
Tiffany Trump, dcéra Donalda Trumpa Tiffany Trump, dcéra Donalda Trumpa z druhého manželstva, prichádza v spoločnosti Michaela Boulosa.

„Všetci si Ivanu chceme pamätať ako živú, spoločenskú osobu, akú bola,“ povedal pred obradom jej dlhoročný priateľ, americký publicista a fejtonista Robert Couri Hay.

Ivana sa s Donaldom Trumpom zoznámila v 70. rokoch, v roku 1977 sa vzali a ich manželstvo trvalo do roku 1992. Médiiami značne pretriasaný rozvod bol nepekný, ale v posledných rokoch medzi nimi bol priateľský vzťah. Ivana Donalda Trumpa nadšene podporovala v roku 2016 počas jeho prezidentskej kampane.

Ivana Trump a jej exmanžel Donald Trump na...
Ivana Trump a jej exmanžel Donald Trump na...
+23Ivana Trump na archívnom zábere z 80-tych rokov.

VIDEO: Toto boli tie najhoršie kráľovské rozvody

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #deti #pohreb #posledná rozlúčka #Donald Trump

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...