Sukňa a svalnaté potetované lýtka! Uhádnete, ktorý herec si trúfol takto vyraziť na premiéru? Predsa Brad!

Zdá sa, že posledné dni na vás vyskočí tvár hollywoodskej hviezdy Brada Pitta aj z chladničky. Dôvodom je prezentácia nového filmu.

21.07.2022 11:24
Germany Bullet Train Premiere Foto: ,
Herec Brad Pitt na premiére novinky Bullet Train v Berlíne.
debata (2)

Po návšteve Paríža a svetovej premiére v tejto mekke módy sa tvorcovia filmu presunuli následne aj do ďalších metropol. Nasledoval Berlín, po ňom Londýn (galériu z premiéry prinesieme tiež) a Pitt bol vždy stredobodom pozornosti.

Herec Brad Pitt prichádza na premiéru filmu...
Herec Brad Pitt.
+6Herec Brad Pitt prichádza na premiéru filmu...

Prispieva k tomu jeho medzinárodná popularita a celosvetová sláva, ale tiež neortodoxný štýl, ktorým sa 58-ročný exmanžel herečky Angeliny Jolieovej prezentuje na verejnosti. V spomenutom Berlíne sa mu podarilo objektívy zaujať aj voľbou svojej garderóby. Pitt, ktorý pred časom získal Oscara za výkon vo filme Vtedy v Hollywoode, si obliekol pánsku sukňu v kombinácii s masívnymi šnurovacími „bagančami“.

zväčšiť Herec Brad Pitt na premiére novinky Bullet... Foto: SITA/AP, Markus Schreiber
Herec Brad Pitt na premiére novinky Bullet Train v Berlíne. Herec Brad Pitt na premiére novinky Bullet Train v Berlíne.

Hoci podobný outfit by ste očakávali možno skôr v Škótsku, Brad sa rozhodol pre podobnú módnu voľbu práve v rozpálenom Berlíne. Európu momentálne sužujú obrovské horúčavy, ktoré neobchádzajú ani veľké mestá – ba možno tam sa teplo medzi rozpálenými múrmi sústreďuje ešte viac. Americký herec sa však tomu zjavne prispôsobil. Namiesto hrubých oblekov nosí voľné bavlnené či ľanové kúsky a celkovo je jeho prezentácia na šnúre ku filmu Bullet Train veľmi uvoľnená a ležérna.

Herec Brad Pitt predstavil v Paríži film Bullet Train. Čítajte viac Najprv Rím a potom Paríž... Brad Pitt vyvolal ošiaľ pri Eiffelovke. S novinkou, na ktorú čaká celý svet

Po európskej šnúre čaká tvorcov celkom určite aj veľká americká premiéra. Snímka Bullet Train má ambície byť jedným z letných hitov, ale konkurenciu nájde určite aj v ďalších projektoch, ktoré si veľké štúdiá šetrili práve na letný čas.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Brad Pitt #Berlín #sukňa #svaly #lýtka

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...