Obvinenia z incestu s Rickym Martinom sú falošné, súd stopol prípad! Spevák prvýkrát prehovoril!

Spevák Ricky Martin je už niekoľko dní stredobodom škandalózneho a ťažkého obvinenia, ktoré prišlo z jeho vlastnej rodiny. Martina totiž obvinil jeho synovec z incestu a následného prenasledovania a obťažovania. Portorický rodák sa bránil vo štvrtok na súde. Prípad zastavili.

22.07.2022 07:35
2021 MoMA Film Benefit Foto: ,
Spevák Ricky Martin na podujatí MoMA Film Benefit presented by CHANEL. Pár dní pred oslavou svojej päťdesiatky.
debata

Päťdesiatročný Martin vo štvrtok dorazil osobne na súd, aby sa bránil voči obvineniam 21-ročného Dennisa Yadiela Sancheza. Ten pôvodne tvrdil, že s Martinom mal zhruba sedem mesiacov trvajúci incestný vzťah, počas ktorého zažíval psychický aj sexuálny nátlak a zneužívanie. Keď sa vzťah rozhodol ukončiť, Martin sa s tým vraj odmietol zmieriť a nasledovali mesiace prenasledovania a obťažovania. Sanchez teda požiadal o zákaz príblíženia, ten súd síce najprv udelil, no najnovšie už nepredĺžil. Samotný žalobca sa napokon pred pár dňami rozhodol o stiahnutie žaloby a stopnutie celého prípadu.

ricky2001 Čítajte viac Ricky Martin oslávil 50! Povesť 'latino milenca' vymenil za život v pravde

„Tak ako sme predpokladali, súd nepredĺžil príkaz na dočasnú ochranu,“ uviedol právny tím Rickyho Martina vo vyhlásení pre médiá. „Od žalobcu prišla žiadosť, ktorou sa rozhodol zastaviť prípad. Nikdy nešlo o nič iné ako o problémového jedinca, ktorý vynáša nepravdivé obvinenia, ktoré nemajú absolútne nič, čo by ich podložilo. Sme radi, že náš klient vníma zadosťučinenie, že spravodlivosť zvíťazila a teraz sa môže pohnúť vpred vo svojom živote a kariére,“ zaznelo vo vyhlásení, ktoré prišlo po tom, čo sa zjavne celá kauza uzavrela.

Spevák Ricky Martin na zábere z roku 1999.
Spevák Ricky Martin na zábere z roku 2001, keď...
+10Spevák Ricky Martin na zábere z roku 2006 pred...

Spevák sa posledné dni vôbec ku prípadu nevyjadroval, no najnovšie sa už objavilo na internete video, v ktorom vysvetľuje, že ho ku mlčaniu zaväzovali procesné úkony v prípade a teraz, keď môže už hovoriť, sa podelil o svoje pocity.

""Dnes som pred kamerami, pretože naozaj potrebujem o tom hovoriť, aby som mohol začať s liečebným procesom. Vďaka Bohu sa ukázalo, že tieto tvrdenia sú nepravdivé, ale poviem vám pravdu. Bolo to naozaj bolestivé. Bolo to zničujúce pre mňa, pre moju rodinu, pre mojich priateľov. Neprajem to nikomu,“ uviedol Ricky Martin, ktorý s manželom Jwanom Yosefom vychováva štyri deti.

„Osobe, ktorá tvrdila tento nezmysel, želám všetko najlepšie. A prajem mu, aby našiel pomoc, aby mohol začať nový život plný lásky, pravdy a radosti a neublížil nikomu inému. Teraz je mojou prioritou uzdraviť sa. A ako sa vyliečim? S hudbou. Nemôžem sa dočkať, až budem späť na pódiu. Nemôžem sa dočkať, kedy budem späť pred kamerami a budem baviť, čo mi ide najlepšie," dodal ešte Martin vo videu, ktoré zverejnil portál TMZ.com.

debata chyba
Viac na túto tému: #súd #Ricky Martin #obvinenia #synovec #incest

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...