Zuby ukázať, šťastie v očiach, princ George má 9! Takto pekne zveční syna len vlastná mama

Britský princ George, následník trónu a pravnuk kráľovnej Alžbety II. oslávil svoje deviate narodeniny. Bez oficiálnej foto sa to nezaobišlo.

22.07.2022 09:00
Britain Royals Foto: ,
Princ George oslávil 9. narodeniny, pri príležitosti ktorých zverejnil Kensingtonský palác jeho novú fotografiu. Zhotovila ju vojvodkyňa Kate.
debata (2)

O tú sa už tradične postarala princova mama – vojvodkyňa Kate, ktorá sa roky prezentuje ako vášnivá amatérská fotografka. Z jej objektívu pochádza väčšina záberov jej detí, ktoré sa pri podobných príležitostiach objavujú v médiách.

Deviate narodeniny princa Georga rámcuje záber šťastného a rozosmiateho chlapca kdesi na pláži či brehu jazera. George má na sebe svetlomodré tričko s golierikom a šťastne sa smeje priamo pozerajúc do objektívu. Záber ocenili britské médiá, ale aj mnohé medzinárodné portály.

Princ William viedol so svojím synom - princom...
Vojvodkyňa Kate z Cambridge a jej syn - princ...
+7Vojvodkyňa Kate a princ George prichádzajú do...

Princ George sa posledné mesiace stále viac zapája do verejného života a budovania imidžu kráľovskej rodiny na verejnosti. Len pred pár týždňami sa napríklad prvý raz objavil v spoločnosti oboch rodičov na finále tenisovej mužskej dvojhry vo Wimbledone. Pozornosť si uchmatol nielen jeho sústredený výraz, ale aj rozličné grimasy, ktoré si ako dieťa v školskom veku ešte nevie celkom ustrážiť.

Britain Platinum Jubilee Čítajte viac OBRAZOM: Deti z kráľovskej rodiny? Ako každé iné! Nudia sa, smejú, skáču po rodičoch aj kujú pikle...

To však ani robiť nemusí, nedávny prieskum totiž ukázal, že práve prirodzenosť kráľovských detí je pre verejnosť sympatickým prejavom. A to si určite v kráľovskej rodine dobre uvedomujú.

VIDEO: Kráľovské športovanie – princezny na koni, pretekári a kráľ na bežkách

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ George #narodeniny #portrét #mall.tv

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...