Jeremy Clarkson z Top Gear svoju lásku na Slovensko dovolenkovať nepriviedol!

Koncom júna sa slávny britský moderátor, 62-ročný Jeremy Clarkson, premával po nábreží Dunaja, kde ho mohli na bicykli zahliadnuť Bratislavčania.

22.07.2022 15:00
lisa hogan Foto:
Jeremy Clarkson a jeho partnerka Lisa Hogan v Saint Tropez.
debata

Nielen on, ale aj James May a Richard Hammon dorazili na Slovensko z Poľska, aby tu nakrútili ich reláciu Grand Tour, ktorá sa stala nástupcom populárneho Top Gearu.

clarkson Čítajte viac Slávny Top Gear je na obrazovke BBC už 45 rokov! Má za sebou aj poriadne turbulentné obdobie

Clarkson po pracovnom období aktuálne oddychuje, so svojou partnerkou, herečkou Lisou Hoganovou (49), brázdia na jachte po pobreží Francúzska, nevynechali ani zastávku v letovisku hviezd, v Saint Tropez, dvojica zavítala aj do vychyteného podniku, Club 55. O dovolenkové zábery sa Clarkson podelil aj s fanúšikmi na Instagrame, ktorých má takmer 5 miliónov.

jeremy Čítajte viac Po stopách Geissenovcov? Slávny Jeremy Clarkson z Top Gear sa preháňa po Bratislave! Auto vymenil za bicykel

Dvojica sa po meste prechádzala v plážovom oblečení a spoločne si vychutnávali slnečné lúče. Láska k rýchlym motorom však moderátora sprevádzala aj počas dovolenky, neodpustil si jazdu rýchlom člnom, počas ktorej ho zachytili objektívy paparazzi fotografov.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jeremy Clarkson (@jeremyclarkson1)

Na Slovensku bol Jeremy Clarkson v júni bez svojej partnerky a ako dovolenkovú destináciu si ju dvojica pre letnú sezónu nevybrala. Aspoň zatiaľ nie…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Top Gear

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...