Ide len po majetku! Horolezec Reinhold Messner bráni svoju mladú manželku

77-ročný slávny horolezec Reinhold Messner je niečo vyše roka ženatý so 42-ročnou Diane Schumacherovou.

24.07.2022 00:00
Reinhold Messner Foto:
Legendárny horolezec Reinhold Messner (77).
debata (2)

V rodáčke z Luxemburska našiel svoju spriaznenú dušu a v poradí tretiu manželku.

Dvojica o svojom živote čo-to prezradila v rozhovore pre taliansky denník „Corriere della Sera“. Čo uznávaný horolezec na svojej mladej manželke obdivuje? "

„Diane je krásna žena a je stokrát praktickejšia ako ja. Ona dokáže opraviť všetko.“ Pre horolezca je najdôležitejšie užívať si spoločné chvíle s milovanou ženou aj v Merane a otvorene to priznal: „Keď môžeme relaxovať doma na sedačke pri detektívke, sú to skvelé okamihy.“ A niečo o svojom manželovi prezradila aj pekná 40-nička. "

Reinhold Messner Čítajte viac Slávny Reinhold Messner sa oženil! S nevestou mladšou o 35 rokov

„Aj keď sa hádame, nie je naštvaný. Sme tiež zamilovaní do našich spoločných myšlienok. Nikdy by som nedokázala žiť s niekým, kto nezdieľa moje myšlienky.“ Aj rok po svadbe s Messnerom musí 42-ročná Luxemburčanka bojovať s neférovou kritikou. „Niektorí hovoria, že som ‚išla‘ po jeho sídle a peniazoch. Samozrejme, že to nie je pravda.“ A na margo toho sa vyjadruje aj horolezecká legenda: „Je to veľmi nespravodlivé. Mám štyri deti a je vyriešené, kto čo dostane po mojej smrti.“

V rokoch 1972 až 1977 bol Messner ženatý s Uschi Demeterovou. V roku 2009 sa po 25 rokoch spoločného života ženil so Sabine Stehleovou, s ktorou sa rozviedol v roku 2020.

Životný príbeh horolezca Reinholda Messnera (77), ktorý ako prvý zdolal všetkých 14 osem-tisícoviek, úplne sám vystúpil na jednu z najkrutejších hôr Nanga Parbat, kde zahynul jeho brat Günther, a spolu s Petrom Habelerom v roku 1978 ako prví vystúpili na vrchol Mount Everestu bez použitia kyslíkových prístrojov, fascinuje ľudí už niekoľko desaťročí.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Reinhold Messner

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....