Láska komediálnej dvojice je minulosťou! Chelsea Handler prehovorila úprimne, toto prežíva

Stretávali sa spolu viac ako rok a mnohí o nich hovorili ako o mimoriadne zamilovanom a spriaznenom páre. Pred pár dňami však komička Chelsea Handler potvrdila rozchod so svojím partnerom a kolegom Jo Koyom.

25.07.2022 00:00
Jo Koy a moderátorka a komička Chelsea Handler Foto: ,
Humoristická dvojica, ktorá je partnermi aj v súkromí - komik Jo Koy a moderátorka a komička Chelsea Handler.
debata

Štyridsaťsedemročná Handler a o štyri roky starší Koy sa rozišli priateľsky, ako informovali ich hovorcovia vo vyhlásení. Samotná Chelsea však nedávno potvrdila v rozhovore pre podcast We Can Do Hard Things with Glennon Doyle, že podobné udalosti v živote nikdy nie sú jednoduché. O rozchode však hovorila veľmi otvorene.

Italy Venice Film Festival 2021 The Last Duel Red Carpet Čítajte viac Láska je trpezlivá, 20 rokov trpezlivá! Lopez s Affleckom sa tešia na spoločný život

„Som v pohode. Ohľadom budúcnosti sa cítim, chápete, optimisticky,“ uviedla komička. „Zmenila som sa fakt veľmi a bola som taká zamilovaná, že ma to úplne odpálilo. Akokoľvek bolestivé je, keď sa niečo takéto končí, prežívam to v porozumení, že každé zatvorenie jedných dverí znamená niekde inde nový začiatok. Úprimne v to verím,“ komentovala v podcaste.

Travis Barker prišiel aj s partnerkou Kourtney...
Herečka a speváčka Jennifer Lopez a jej partner...
+12Režisér Taika Waititi a speváčka Rita Ora...

Chelsea Handler však priznala, že porozchodové obdobie nie je jednoduchý čas. „Jeden deň máte pocit, že to zvládnete ľavou zadnou a druhý to skrátka ľavou zadnou nezvládate. Je to taká emocionálna húsenková dráha,“ komentovala. „Ale neopúšťam sa. Práve naopak, volila som seba samu,“ dodala tiež v rozhovore, v ktorom poslucháčov aj mediálny svet zaujal ešte jeden fakt. Handler akoby pripustila, že by sa raz mohli dať znovu dohromady práve s bývalým priateľom.

„Stále verím, že muž môjho života príde, či už je to Jo Koy v konkrétnom čase alebo nie je, akceptujem to. Milujem ho a on je na svojej vlastnej ceste,“ dodala populárna blondínka.

VIDEO: Poznáte tieto celebritné lásky, ktoré sa dali dokopy už na strednej?

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rozchod #Chelsea Handler #podcast #mall.tv #Jo Koy

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...