Vitaj, sladký krásny chlapček! Nicky Hilton ukázala po 2 týždňoch od pôrodu synčeka

Začiatkom júla sa rodina Nicky Rothschildovej Hiltonovej rozšírila o ďalšieho člena. Plavovláska porodila syna, pred pár dňami zverejnila aj ich prvý spoločný záber.

24.07.2022 13:18
Nicky Hilton Rothschild Foto: ,
Tehotná Nicky Hilton Rothschild vyzerala veľmi romanticky v kreácii Jenny Packham.
debata

Tridsaťosemročná (mladšia) sestra známej Paris Hiltonovej a členka jednej z najznámejších amerických rodín sa podelila o rozkošný moment s najmladším potomkom. S dvojtýždňovým synčekom, ktorého meno rodičia zatiaľ nezverejnili, ju objektív zachytil v hojdacej sieti oddychujúc v záhrade. Do tváre chlapčeka nevidieť, šťastná mamička si ho privinula na hruď, pričom dieťa naťahuje rúčku na maminej hrudi.

CORRECTION Britain Boris Johnson Čítajte viac Dieťa číslo 7 je na svete! Boris Johnson je opäť otcom, manželka Carrie porodila dcéru

„Vitaj na tomto svete, sladký chlapček. Mama, ocko a dve veľké sestry nemôžu byť šťastnejšie,“ napísala ešte 5. júla na svojom Instagrame Nicky Hilton, ktorá je tiež mamou päťapolročnej Lily-Grace a štvorročnej Theodory. Či bol však 5. júl aj dňom narodenia bábätka, nie je jasné. Všetky bližšie detaily rodina zatiaľ nezverejnila.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nicky Rothschild (@nickyhilton)

Správy o tehotenstve Nicky Rothschildovej Hiltonovej sa objavili v januári tohto roka, keď ich blondínka aj oficiálne potvrdila. Jej staršia sestra Paris uviedla, že sa nemôže dočkať byť opäť tetou. Aj ona sama by však rada vraj priviedla na svet vlastného potomka. V roku 2021 sa Paris Hilton vydala za svojho partnera Cartera Reuma.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #Instagram #Nicky Hilton Rothschild

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...