Comic-Con a jeho tohtoroční hrdinovia! V San Diegu nechýbal Reeves, Pratt a mnohí ďalší

Počas víkendu vrcholil slávny festival Comic-Con v San Diegu, na ktorom si prišli na svoje nielen fanúšikovia komiksových hrdinov.

24.07.2022 10:05
2022 Comic Con - "BRZRKR: The Immortal Saga... Foto: ,
Keanu Reeves počas Comic-Con International.
debata

Počas štyroch dní sa na pódiu či červených kobercoch predviedli hviezdy ako Chris Pratt, Paul Rudd, Keanu Reeves a mnohí ďalší.

zväčšiť Will Poulter počas Comic-Con International. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Will Poulter, vyzlečení pred kamerou, nepoužívať inde Will Poulter počas Comic-Con International.

Medzi nadšencov sci-fi žánru zavítal 57-ročný Reeves, hviezda Matrixu, ktorý prezradil niekoľko informácií o novinke, ktorá vzniká pod hlavičkou Netflixu. Ide o knihu s názvom BRZRKR 1, ktorú herec napísal spolu s Ronom Garneym a ktorá sa práve upravuje pre sfilmovanie. Ide o príbeh poloboha „B“, ktorý vedie hrôzostrašné vojny v priebehu vekov.

Keanu Reeves počas Comic-Con International.
Will Poulter počas Comic-Con International....
+5Chris Pratt počas  Comic-Con International.

Počas festivalu sa pri paneloch spoločnosti Marvel ukázal aj herec Paul Rudd, ktorého sprevádzali ďalší členovia novinky Ant-Man and the Wasp: Quantumania, ktorá sa k fanúšikom dostane v roku 2023 ako Kathryn Newton, Evangeline Lilly či Jonathan Majors.

Premiere of "The Matrix Resurrections" Čítajte viac Veľká premiéra Matrixu s Reevesom a Mossovou ovládla San Francisco! Režisérka ďakovala mestu

Fanúšikov potešili aj Chris Pine ako predstaviteľ novinky plánovanej na rok 2023 – „Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves“, Dwayne Johnson, Patrick Stewart zo Star Trek-u, Will Poulter, ktorý propagoval novinku Guardians of the Galaxy Vol. 3 či hviezda filmu Ant-Man – herec Paul Rudd.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Comic Con

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...