Ktože je tá nevesta skrytá pod závojom? Vydávala sa členka kráľovskej rodiny, na svadbu prišla aj ex princa Harryho

Počas uplynulého víkendu, v sobotu, 23. júla, si svoj veľký deň vystrojila Lady Tatiana Mountbatten, ktorá je dcérou kráľovninho bratranca, markíza z Milford Haven.

25.07.2022 00:00
709489229 Foto:
The wedding of Lady Tatiana Mountbatten to Alick Dru at Winchester Cathedral. Lady Tatiana Mountbatten is a distant cousin of Her Majesty the Queen.
debata

32-ročná nevesta očarila prizerajúcich sa ľudí aj pozvaných hostí v momente, kedy vystúpila z auta pred katedrálou vo Winchesteri. Nevesta sa pridŕžala tradície, keď ju pred vstupom do kostola zakrýval dlhý biely závoj. Ako píše Daily Mail, na sebe mala hladké saténové šaty, ktoré zdobil hlboký výstrih na chrbte. Šaty navrhla britská svadobná návrhárka Suzanne Neville. Na základe modelu svadobných šiat „Amelia“ boli šaty nevesty prispôsobené tak, aby ich mohla zdobiť trojmetrová vlečka s výšivkou zo svadobných šiat jej matky.

Britain Platinum Jubilee Čítajte viac Šokujúce rasistické vyhlásenie o synovi Harryho a Meghan malo vyjsť z úst... Bol to tento člen kráľovskej rodiny

„Áno“ povedala svojmu snúbencovi, podnikateľovi Alexandrovi „Alick“ Druovi. Svadba sa konala pol roka po ich zásnubách, ktoré sa odohrali v januári tohto roka vo švajčiarskych Alpách.

Na víkendovej svadbe sa ako hosť objavila aj britská herečka Cressida Bonas. Nežná blondínka tvorila v rokoch 2012 až 2014 pár s princom Harrym. Aj ona je už vydatá, v roku 2020 povedala „áno“ Harrymu Wentworth-Stanleyovi. Svadbu mali v období pandémie a preto išlo len o malú intímnu záležitosť. Manžel herečky je nevlastným bratom Lady Tatiany Mountbatten.

zväčšiť Herečka Cressida Bonas na svadbe Lady Tatiany... Foto: Profimedia
709339077 Herečka Cressida Bonas na svadbe Lady Tatiany Mountbatten a Alicka Drua.

Cressida Bonas na svadbu dorazila vo výraznej plisovanej sukni v odtieni fuchsiovej, na hlave mala čelenku v červenej farbe.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #kráľovná Alžbeta II.

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...