Meno ako z romantického filmu! Takto sa volá tretí potomok Pippy Middletonovej

Pippa Matthews Middleton, sestra vojvodkyne Kate, sa v polovici júla stala trojnásobnou mamou.

26.07.2022 00:00
pippa Foto:
Pippa Middleton na archívnej snímke.
debata (2)

Tehotenstvo držala 38-ročná hnedovláska v tajnosti, rovnako aj informácie okolo pôrodu. Britské a americké médiá však priniesli správu nielen o tom, že jej tretí potomok je už na svete, ale dopátrali sa aj jeho mena.

Britain Platinum Jubilee Čítajte viac Želania pre 9-ročného oslávenca, princa Georgea! Čo zverejnila kráľovná a čo Charles?

Ako pred časom informoval magazín People, sestra vojvodkyne Kate priviedla na svet dievčatko. Zdroj blízky rodine Middletonovcov aktuálne prezradil, že dievčatko dostalo romantické meno Rose.

middleton Čítajte viac Dámy Middletonové v plnej zostave! Po boku mamy žiarila nielen vojvodkyňa Kate, ale aj jej sestra Pippa či nová švagriná

Pippa Middleton sa v roku 2017 zosobášila s bohatým finančníkom Jamesom Matthewsom v Kostole svätého Marka v anglickom Englefielde blízko rodinného sídla Middletonovcov v Bucklebury. Dvojica žije v Londýne.

V roku 2018 priviedla na svet syna Arthura, ktorý sa narodil v rovnakej nemocnici ako deti jej sestry Kate – v súkromnej pôrodnici Lindo Wing v londýnskej nemocnici svätej Márie. V marci 2021 porodila druhé dieťa, dievčatko, ktoré dostalo meno Grace Elizabeth Jane.

Brat vojvodkyne Kate, James Middleton (35) a jeho manželka Alizée Thevenet (32), sa zatiaľ zo spoločného potomka netešia. Dvojica oslávi prvé výročie svadby v septembri 2022.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Pippa Middleton

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...