Elon Musk síce poprel milostnú aféru s manželkou spoluzakladateľa Googlu, ten však ruší investície do jeho firiem

Najbohatší muž sveta Elon Musk dôrazne poprel ľúbostný vzťah s manželkou svojho dlhoročného priateľa a spoluzakladateľa internetového vyhľadávača Google Sergeya Brina.

25.07.2022 12:44 , aktualizované: 26.07.2022 14:48
2022 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Foto: ,
Elon Musk na podujatí MET Gala.
debata

Napriek Muskovým nedeľňajším vyjadreniam priniesol aktuálne denník WSJ informáciu, že Sergej Brin dal pokyn na predaj všetkých jeho osobných investícií do spoločností Elona Muska. Veľkosť investícií Brina do spoločností Elona Muska však nie je známa a nie je ani jasné, či k nejakému predaju už aj reálne prišlo.

zväčšiť Spoluzakladateľ internetového vyhľadávača... Foto: Profimedia
700802421 Spoluzakladateľ internetového vyhľadávača Google Sergey Brin a jeho bývalá manželka Nicole Shanahan na archívnej snímke.

Musk v nedeľu večer na Twitteri poprel nedeľňajšiu správu amerického denníka Wall Street Journal (WSJ), že aféra s Nicole Shanahanovou ukončila Brinovo manželstvo a rozbila priateľstvo s Muskom.

„Sú to úplné bludy,“ napísal v nedeľu večer na Twitteri o svojej údajnej afére. Podľa WSJ bol Brin s Nicole Shanahanová v tom čase rozídení, ale stále žili spolu. „Sergey a ja sme priatelia a boli sme spolu minulú noc na večierku! Nicole som videl dvakrát za tri roky, oba razy v prítomnosti mnohých ďalších ľudí. Nič romantické v tom nebolo,“ uviedol Musk.

Denník WSJ v nedeľu informoval, že priateľstvo s Brinom sa skončilo po evidentnom flirte Shanahanovej so zakladateľom Tesly. To údajne viedlo až k žiadosti o rozvod. Musk a Brin boli dlhé roky priateľmi, pripomenul WSJ. Brin, ôsmy najbohatší človek na svete, mu dokonca finančne pomohol počas ekonomickej krízy v roku 2008.

Saturday Night Live-Elon Musk Čítajte viac Miliardár Elon Musk: Aby bol človek skutočne šťastný, musí...

Vlani na jeseň sa Brin a Shanahanová rozišli, aj keď zostali žiť pod jednou strechou. Shanahanová si zároveň evidentne získala náklonnosť najbohatšieho muža sveta.

zväčšiť Elon Musk a speváčka Grimes na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Elon Musk Elon Musk a speváčka Grimes na archívnom zábere.

Musk a jeho partnerka, speváčka Grimes, sa rozišli v septembri, hoci v decembri 2021 privítali na svet druhé dieťa, ktoré im porodila náhradná matka. Muskova ďalšia milenka, manažérka jeho startupovej spoločnosti Neuralink Shivon Zilisová, mu takisto na jeseň porodila potomkov, dvojčatá.

Maye Musk Čítajte viac Mama najbohatšieho muža planéty exkluzívne pre Pravdu! Maye Musk prezradila tú najlepšiu radu pre život

To podľa WSJ očividne nezastavilo Muska, aby mal sexuálny vzťah s odlúčenou manželkou priateľa. Dokopy sa mali dať na medzinárodnom umeleckom festivale v Miami začiatkom decembra 2021.

2022 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Čítajte viac Miliardár Elon Musk na MET Gala oficiálne po boku vyhľadávanej modelky! Prekvapí vás, je to...

Brin podal žiadosť o rozvod začiatkom roka pre „neprekonateľné rozdiely“, len niekoľko týždňov po tom, ako sa o afére dozvedel, dodal americký denník. Manželstvo trvalo štyri roky a narodila sa im dcéra. Žiadna zo strán situáciu nekomentovala, píše WSJ a Shanahanová získa miliardu z Brinovho majetku vo výške 95 miliárd dolárov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Elon Musk

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...