Po 3-ročnej prestávke zvolili Miss Libanon! Víťazka zaujala krásou a tiež... aha, veď ona je knihomoľ!

Viac ako tri roky museli fanúšikovia libanonskej krásy čakať na mimoriadne populárnu súťaž Miss Libanon. Počas uplynulého víkendu sa napokon vrátila do hlavného vysielacieho času a k ľuďom. Víťazka očarila, ale aj prekvapila.

26.07.2022 00:00
Miss Miss Libanon Yasmina Zaitoun Foto: ,
Novozvolená Miss Libanon Yasmina Zaitoun po svojom víťazstve vo finále, ktoré sa konalo v Bejrúte a ktoré bolo prvou súťažou od roku 2018.
debata

Dvadsaťročná Yasmina Zaytoun, ktorá v súťaži v nedeľu večer zvíťazila, pochádza z regiónu Kfarchouba, no najmä svojim krajanom nie je celkom neznáma. S relatívnym úspechom tvorí vlastnú talk-šou priamo na Instagrame a zdá sa, že jej ambíciou je novinárčina a moderovanie profesionálne. Konieckoncov, krásna brunetka je študentkou žurnalistiky a zdá sa, že aj vášnivou čitateľkou. Na jej sociálnej sieti sa nachádza množstvo fotografií práve s knihami.

Novozvolená Miss Libanon Yasmina Zaitoun po...
Účastníčky súťaže krásy Miss Libanon 2022,...
+3Účastníčky súťaže krásy Miss Libanon 2022,...

Samozrejme, v súťaži krásy nešlo len o pôvab ducha, ale aj ten fyzický. Kráska so širokým žiarivým úsmevom a dlhými lesklými vlasmi ho dostala do vienka viac ako dosť. Počas večera sa Yasmina Zaytoun predviedla vo večernej róbe, v plavkách, ale tiež počas spoločných choreografií s ďalšími dievčatami.

Preliminary Competition - Evening Gown Čítajte viac Kráska Vozárová bojovala za Slovensko na finále Miss Supranational: Víťazkou je táto krásna dáma!

Ako píšu svetové médiá, dokopy sa na súťaži zúčastnilo sedemnásť dievčat, pričom hlavnou podstatou súťaže bolo upozorniť nielen na krásu libanonských žien, ale aj podporiť turizmus a pritiahnuť pozornosť ku krajine, ktorá sa stále spamätáva z konfliktov a ekonomických problémov. Víťazka by mala reprezentovať Libanon na súťažiach Miss World aj Miss Universe.

Miss Libanon Yasmina Zaitoun počas jednej z... Foto: SITA/AP, Bilal Hussein
Miss Lebanon Miss Libanon Yasmina Zaitoun počas jednej z promenád, promenády v plavkách, v rámci finálového večera.

Ako však napísal portál TheNationalNew­s.com, počas víkendového finále zaujali aj ďalšie účastníčky. Mnohé z nich hovorili o ekonomických problémoch krajiny, ale aj rodín, z ktorých pochádzajú, no vyjadrovali nádej, že situácia sa zmení k lepšiemu. Súťaž Miss Libanon sa konala naposledy v roku 2018. Ďalšie ročníky boli zrušené pre nedostatok financií, politickú situáciu, ale aj pandémiu koronavírusu.

VIDEO: Slovenské TOP modelky vo svete

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ekonomika #krása #novinárka #podpora #Miss Libanon

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...