Aféra Muska s Brinovou manželkou nie je lžou, je... Tu je vyjadrenie právnika Nicole Shanahanovej

Už pár dní svet "zamestnáva" kauza dvoch superboháčov - majiteľa Tesly Elona Muska a spoluzakladateľa internetového vyhľadávača Google Sergeya Brina. Kameňom sváru je žena, konkrétne manželka Brina, 33-ročná Nicole Shanahan.

27.07.2022 13:00
Collage Maker-27-Jul-2022-11.50-AM Foto: ,
Zľava: Najbohatší muž sveta Elon Musk a spoluzakladateľ internetového vyhľadávača Google Sergey Brin, v strede jeho bývalá manželka Nicole Shanahan.
debata

Denník Wall Street Journal (WSJ) v nedeľu informoval, že priateľstvo s Brinom sa skončilo po evidentnom flirte Shanahanovej so zakladateľom Tesly. To údajne viedlo až k žiadosti o rozvod. Musk a Brin boli dlhé roky priateľmi, pripomenul WSJ. Brin, ôsmy najbohatší človek na svete, mu dokonca finančne pomohol počas ekonomickej krízy v roku 2008. A hoci najbohatší muž sveta Elon Musk dôrazne poprel tento ľúbostný vzťah, WSJ v utorok informoval, že Sergej Brin dal pokyn na predaj všetkých jeho osobných investícií do spoločností Elona Muska.

2022 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Čítajte viac Elon Musk síce poprel milostnú aféru s manželkou spoluzakladateľa Googlu, ten však ruší investície do jeho firiem

Aktuálne prichádza s novým vyhlásením denník Daily Mail, pre ktorý sa vyjadril právnik Nicole Shanahanovej. Jeho slová hovoria celkom jasne. „Akýkoľvek náznak, že Nicole mala pomer s Elonom Muskom, nie je len bohapustou lžou, ale aj očierňovaním,“ povedal v exkluzívnom vyhlásení pre Daily Mail právnik Bryan Freedman.

Denník Daily Mail dostal aj oficiálne vyjadrenie od WSJ v znení: „Sme presvedčení o našich zdrojoch a stojíme si za našimi informáciami.“

Musk v nedeľu večer na Twitteri poprel nedeľňajšiu správu amerického denníka Wall Street Journal (WSJ), že aféra s Nicole Shanahanovou ukončila Brinovo manželstvo a rozbila priateľstvo s Muskom. Zároveň v pondelok očiernil Musk WSJ, keď tvrdil, že podobné, triviálne články publikuje WSJ výlučne pre ich enormnú klikanosť.

zväčšiť Spoluzakladateľ internetového vyhľadávača... Foto: Profimedia
brin Spoluzakladateľ internetového vyhľadávača Google Sergey Brin a jeho bývalá manželka Nicole Shanahan na archívnej snímke.

Nicole Shanaha (33) vyštudovala na Stanforde právo a pracuje pre spoločnosť Bio-Echa, investičnú firmu, ktorá sa zameriava na projekty súvisiace s reprodukčnou dlhovekosťou. S Brinom tvorila manželský pár štyri roky, keď sa vlani na jeseň rozišli.

zväčšiť Speváčka Grimes, vlastným menom Claire Elise... Foto: Profimedia
417270144 Speváčka Grimes, vlastným menom Claire Elise Boucher, niekdajšia partnerka Elona Muska.

Musk a jeho partnerka, speváčka Grimes, sa rozišli v septembri, hoci v decembri 2021 privítali na svet druhé dieťa, ktoré im porodila náhradná matka. Muskova ďalšia milenka, manažérka jeho startupovej spoločnosti Neuralink Shivon Zilisová, mu takisto na jeseň porodila potomkov, dvojčatá.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Elon Musk

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...