Vínom posilnený Ed Sheeran rozprúdil v nóbl michelinskej reštaurácii poriadnu zábavu

Ed Sheeran (31) premenil nóbl belgickú reštauráciu na divoký karaoke klub.

28.07.2022 00:00
Britain Brit Awards 2022 Show Foto: ,
Ed Sheeran na archívnej snímke.
debata

Pred pár dňami sa do sveta dostala veselé video, ako držiteľ Grammy „vystrája“ v jednej z reštaurácií v Antverpách a jej návštevníci sa zabávajú spolu s ním.

Britain Brit Awards 2022 Arrivals Čítajte viac Prekvapenie! Ed Sheeran sa stal dvojnásobným otcom, svetu to oznámil fotografiou

Sheeran zamieril na večeru do reštaurácie The Jane Antwerp, o ktorej prezradil vo videu na svojom Instagrame, že je to 23. najlepšia reštaurácia na svete ocenená hviezdou Michelin. Noblesná, tichá a pokojná atmosféra sa však zmenila, keď zobral spevák mikrofón do ruky a začal zabávať hostí, ktorí sa k nemu okamžite pridali a spolu s ním si spievali nielen jeho skladby, ale na rad prišli aj hity Abby, Backstreet Boys či Spice Girls. Reštauráciu a ľudí v nej ovládla skvelá nálada pod taktovkou Sheerana.

Následne na Instagrame zverejnil video s vyjadrením, ako k tejto spontánnej akcii prišlo. Jeho kamarát, šéf reštaurácie, priniesol „náklad“ vína, hoci spevák nechcel ten večer ani tak veľa piť.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ed Sheeran (@teddysphotos)

„Je to 23. najlepšia reštaurácia na svete a vládne v nej pokojná atmosféra. Všetci si vychutnávali tichú až relaxačnú pohodu,“ povedal spevák. "Potom za mnou prišiel jej šéf a opýtal sa ma: ‚Môžeme urobiť karaoke?‘ Ako sa zabával spevák a hostia si pozrite vo videu (vyššie Instagram)!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ed Sheeran

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...