Seriálová hviezda prekvapila tehotenským bruškom! Ale pohľady pútajú aj 'tehličky' jej manžela

Na ďalšieho člena rodiny, v poradí štvrté dieťa sa už v týchto dňoch teší známa manželská herecká dvojica. Zábery tehotnej herečky Becki Newtonovej poriadne prekvapili.

29.07.2022 02:00
Becki Newton a jej manžel, kandský herec Chris... Foto:
Herečka Becki Newton a jej manžel, kandský herec Chris Diamantopoulos počas venčenia vo štvrti Los Feliz pútali pozornosť paparazzov na viackrát. Ona tehotenským bruškom, on zase vyšportovanou postavou bez trička.
debata

Štyridsaťštyriročná hrdinka seriálov ako Škaredá Betty či Lincoln Lawyer sa objavila na ulici vo štvrti Los Feliz a pre mnohých bolo poriadnym prekvapením jej zaoblené bruško. Blondínka je totiž v šťastnom očakávaní už štvrtého dieťaťa, pričom správy o jej tehotenstve až doteraz na verejnosť neprenikli. Zmenili to až paparazzovské zábery.

Kristína Svarinská Čítajte viac Svarinská s tehotenským bruškom, Holubová v kazajke! Hviezdne tváre lákajú na Striedavku

Následne očakávanie bábätka potvrdil aj Newtonovej hovorca. Becki je pritom už trojnásobnou mamou a vychováva s manželom jedenásťročného syna a osemročnú a dvojročnú dcérku. Počas spomenutého rozhorúčeného popoludnia v Los Feliz, keď sa za plavovlasou herečkou pustili paparazzovia, bol po jej boku aj spomenutý manžel – inak tiež známy herec Chris Diamantopoulos.

Herec Chris Diamantopoulos a jeho manželka... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
LA Premiere of "Red Notice" Herec Chris Diamantopoulos a jeho manželka Becki Newton.

Toho môžu diváci poznať napríklad zo seriálového projektu HBO Sillicon Valley, ale tiež ako fešáka a predstaviteľa charizmatických mužov, niekedy aj takých, ktorí stoja za hranou zákona.

Diamantopoulos, ktorý je od manželky starší o tri roky, sa zjavne nechcel pariť v horúcom počasí a tak pri spoločnej prechádzke zhodil tričko. Pozornosti sa tak nedostalo len zaobleným tehotenským krivkám Newtonovej, ale aj vyšportovanej forme jej manžela.

Alicia Vikander Čítajte viac Oscarová hviezda o pocitoch zo straty dieťaťa: Bolo to extrémne, také bolestivé

Kedy presne by mal štvrtý potomok dvojice prísť na svet, sa zatiaľ nevie. Podľa odhadov by sa tak mohlo stať koncom tohto roka, respektíve na začiatku toho budúceho. To by do kín mohla prísť aj novinka, ktorú momentálne ešte kanadský herec nakrúca. Ide o film herca a režiséra Georga Clooneyho pod názvom The Boys in the boat.

VIDEO: Prečo si ľudia nepamätajú pôrod?

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #paparazzi #mall.tv #Becki Newton #Chris Diamantopoulos

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....