Jubilant Ledecký predviedol ukážkovú formu! Páni, také svaly v 60-ke by si želali aj mladší

V 90-tych rokoch patril k miláčikom českej aj slovenskej hudobnej scény a svoju popularitu si zachoval až dodnes. Zdá sa však, že nielen tú. Aj sexepíl, ktorý robíl z Janka Ledeckého miláčika mnohých žien.

28.07.2022 12:00
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Janek Ledecký (@janek_ledecky)

Známy český spevák a skladateľ v stredu 27. júla oslávil okrúhle narodeniny – rovných šesťdesiat. Zábery, ktoré pridal na sociálnej sieti Instagram, však ani náhodou nepôsobia, že sa pozeráte na bežného českého (či slovenského) šesťdesiatnika. Vášnivý fanúšik športovania sa predviedol na niekoľkých fotografiách z prímorskej dovolenky. Ledeckého zachytáva objektív počas windsurfingu či pri jazde na vodných lyžiach (fotografie si prezrite šípkou v odkaze z Instagramu vpravo).

„Zajtra sa chystám na množstvo vecí, ale Instagram medzi nimi určite nebude. Ďakujem za všetky blahoželania, ktoré dorazili a ktoré určite ešte dorazia. A toto je pár fotiek, ako sa na tú slávu pripravujem,“ napísal Ledecký ku sérii záberov.

Janek Ledecký Iago Čítajte viac Český spevák a skladateľ Janek Ledecký má 60 rokov

Rodák z pražského Žižkova, samozrejme, za zverejnené zábery zinkasoval nielen gratulácie, ale aj množstvo pochvál. Nie šú však ani zďaleka prehnané. Čerstvý šesťdesiatnik má totiž naozaj ukážkovú formu.

Autor niekoľkých muzikálov a populárnych nahrávok sa dlhé roky vo voľnom čase venoval športu. Konieckoncov, k nemu viedol aj svoje dve deti, pričom jeho dcéra Ester Ledecká je úspešná olympionička a profesionálna snowboardistka. Ledecký sa okrem dovolenky toto leto venuje aj koncertovaniu.

Austrálska modelka Lucciana Beynon na pláži...
Česká modelka a moderátorka Alena Šeredová si...
+56Modelka Haley Kalil si na návšteve letoviska v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kariéra #Instagram #šport #forma #Janek Ledecký #surf

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...