Brad Pitt a jeho milostný život? Zdá sa, že to je poriadne pestré...čo prezradil zdroj?

Len nedávno mali možnosť fanúšikovia v Európe zažiť hviezdneho Brada Pitta. Herec prišiel na starý kontinent propagovať svoj nový film a zjavne si to užíval.

29.07.2022 10:00
Brad Pitt Foto: ,
Brad Pitt na premiére filmu 'Bullet Train'.
debata

Zdroj z jeho okolia, ktorý citoval magazín People, uviedol, že pre 58-ročného herca bola snímka v réžii Davida Leitcha veľmi osobnou záležitosťou.

„Po mesiacoch covidu a lockdownu bolo pre neho skvelé, že mohol na niečom takom pracovať. Bol to náročný, časovo aj fyzicky náročný projekt s intenzívnym nakrúcaním, bola to výzva, ale presne to sa Bradovi najviac páčilo. Užil si to na maximum,“ citoval americký magazín svoj zdroj.

Zľava: Producentka Kelly McCormick, herci Brian...
Herec Brad Pitt.
+7Herec a model Taylor Zakhar Perez v kreácii...

Človek, ktorý vraj patrí do blízkeho okolia známeho herca a držiteľa Oscara, sa tiež vyjadril k milostnému životu exmanžela herečiek Angeliny Jolieovej a Jennifer Anistonovej. Podľa jeho slov Pitt rozhodne nehodil flintu do žita a so ženami sa stretáva. „Má naozaj veľkú skupinu priateľov v umeleckej brandži, s ktorými sa stretáva. Randí, ale nie je to o vážnom vzťahu. Zatiaľ taký nenašiel a asi ani nehľadá,“ komentoval informátor.

Germany Bullet Train Premiere Čítajte viac Sukňa a svalnaté potetované lýtka! Uhádnete, ktorý herec si trúfol takto vyraziť na premiéru? Predsa Brad!

Brada Pitta po rozchode a následnom rozvode s Angelinou Jolieovou spájali s mnohými ženami, aj známymi herečkami. Románik ani s jednou sa však neposunul asi ďalej zo stránok bulváru. Hercovi údajne v prvom rade záleží na jeho deťoch, ktoré sú v primárnej starostlivosti jeho exmanželky Jolieovej. Aj v rámci promo aktivít súvisiacich s filmom Bullet Train sa Pitt objavil pred pár dňami v Ríme, aby mohol vidieť svoje ratolesti. Jeho bývalá partnerka tam nakrúca svoj ďalší režisérsky počin.

VIDEO: Najslávnejšie hollywoodske páry: Brad a Jeniffer vs. Brad a Angelina

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #práca #láska #Angelina Jolie #Brad Pitt #súkromie #rola #mall.tv #Bullet Train

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...