Vzťah princezien Eugenie a Beatrice s Williamom a Kate je vraj na bode mrazu. Nevedia im odpustiť...

Okolo jednotlivých členov kráľovskej rodiny sa objavuje v posledných týždňoch opäť množstvo správ. Tentoraz aj bulvárnejšieho charakteru. Jednou z nich je aj existencia údajného konfliktu medzi vnukmi kráľovnej Alžbety II.

30.07.2022 00:00
Aj princezné Eugenie (vľavo) a Beatrice stavili... Foto: ,
Princezné Eugenie (vľavo) a Beatrice na archívnom zábere.
debata (1)

Reč je tentoraz o princeznách Eugenie a Beatrice, dcérach princa Andrewa, ktoré vraj majú mať veľmi chladný vzťah so svojím bratrancom – princom Williamom, jeho otcom a ich strýkom – princom Charlesom a tiež vojvodkyňou Kate, Williamovou manželkou. Dôvod je prostý – rodinné záležitosti.

princezná Kate, najpopulárnejšie šaty roka 2022 Čítajte viac Zamyslená a bez nálady? Momentky vojvodkyne Kate z Wimbledonu prekvapili! Ale pred divákmi opäť dokonalá

Ako píše magazín In Style, práve vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge spoločne s princom Charlesom mali nástojčiť na tom, aby kráľovná úplne obmedzila verejné vystúpenia svojho syna princa Andrewa a stiahla ho z verejného života. Dôvodom mala byť kauza okolo jeho účasti na sexuálnych orgiách vo vile Jeffreyho Epsteina.

Hoci vinu tretiemu zo štyroch detí kráľovnej Alžbety II. nikdy nepreukázali, o tom, že sa s Epsteinom stretával niet pochýb. Princovi Andrewovi nepomohlo veľmi ani „vysvetľujúce“ interview, ktoré pred časom poskytol britským médiám. Ba skôr naopak, tento rozhovor mu ešte popularitu v očiach verejnosti zredukoval.

Princ William s manželkou Kate, vojvodkyňou z... Foto: SITA/AP, Aaron Chown
Princ William s manželkou Kate, vojvodkyňou z Cambridge Princ William s manželkou Kate, vojvodkyňou z Cambridge mali aktívne zasiahnuť do rozhodnutia kráľovnej stiahnuť princa Andrewa z verejných záležitostí.

Rozhodnutie vylúčiť princa Andrewa z oficiálnych aktivít kráľovskej rodiny sa zdalo ako logické, no kráľovná Alžbeta II. ho mala urobiť s ťažkým srdcom a až po dohováraní od svojho najstaršieho syna a vnuka Williama. „Podľa veľmi dôveryhodných zdrojov, princezné Eugenie a Beatrice majú problém správať sa milo k Williamovi, Catherine aj k princovi Charlesovi,“ citoval In Style komentátora kráľovských káuz Neila Seana. „Vyplynulo to z dohody, ktorú zorganizovali William, kráľovná a princ Charles, aby ich otca – princa Andrew zbavili kráľovských povinností po jeho zahanbujúcom správaní sa v posledných rokoch. Princ William a Charles to však robia v prospech monarchie,“ komentoval Sean.

Vojvodkyňa Kate z Cambridge sa zúčastnila na...
Vojvodkyňa Kate z Cambridge sa zúčastnila na...
+7Vojvodkyňa Kate z Cambridge.

Už dávnejšie sa tiež hovorí, že obe princezné majú naopak výborný vzťah so svojím druhým bratrancom – princom Harrym a jeho manželkou Meghan Markleovou. Aj to ich vraj stavia často do pozície, v ktorej sú „proti“ Williamovi a Kate.

VIDEO: Toto boli tie najhoršie kráľovské rozvody

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William #rodina #konflikt #princ Andrew #kráľovná Alžbeta II. #princezná Beatrice #princezná Eugenie

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...