Kemka o novinke Indián: Na prvý pohľad sa môže zdať, že točíme normálny film, no nie je to tak

Duch indiánskeho náčelníka vstúpi do herca Karla Rodena a bude sa ho snažiť zmeniť na lepšieho človeka v novom filme Indián.

01.08.2022 00:00
Juraj Kemka film Indián Foto:
,,Je to príbeh trochu prekvapivý, ľahko uletený, možno aj bizarný," hovorí Juraj Kemka.
debata

Česko-slovensko-poľská komédia bude mať premiéru v kinách 22. septembra. V ďalších úlohách sa predstavia Vica Kerekes, Martin Myšička, Lukáš Latinák i Juraj Kemka.

„Keď sa povie Indián, každý si predstaví nejaký film o Apačoch. V tomto prípade je príbeh trochu prekvapivý, ľahko uletený, možno aj bizarný, teda aspoň pre mňa, keď som ten scenár prvýkrát čítal,“ uviedol Kemka. Na prvý pohľad sa môže zdať, že točíme normálny film, no nie je to tak. Ale som rád, že môžem byť súčasťou niečoho takého," poznamenal herec k filmu o hektickom živote zaneprázdneného finančníka, do ktorého vstúpi duch starého indiánskeho náčelníka a „začne sa premena na človeka s hodnotami“.

Karel Roden ako Indián

Pozrite si fotky z nakrúcania novej komédie.

Fotogaléria
Plagát k filmu Indián.
Karel Roden ako zmätený Indián namiesto rátania...
+5Filmovačka novej komédie Indián.

Ondrej v podaní Karla Rodena je arogantný workoholik a nekompromisný obchodník. V Nebraske dohodne pre svoju veľkú firmu zatiaľ najväčší obchod. Cestou domov z Ameriky lietadlo prelieta nad indiánskym územím, kde sa pôvodní obyvatelia lúčia so svojím náčelníkom. Duch Bieleho Jeleňa stúpa vzduchom hore a nedopatrením splynie s Ondrejovou mysľou. Zisťuje, že Ondrejov život je plný klamstiev, pretvárok a chýbajú mu hodnoty, ponúka mu pomocnú ruku na objavenie jeho lepšieho ja.

debata chyba
Viac na túto tému: #Juraj Kemka #film Indián

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...