Milenka Jeffa Bezosa počas prechádzky Londýnom! Zaujmú nielen mini šaty, ale aj šperky za tisíce

Zakladateľ internetového obchodu Amazon Jeff Bezos je s partnerkou, moderátorkou Lauren Sanchezovou, v Londýne. A na ulici nezostali bez povšimnutia.

01.08.2022 00:00
bezos Foto:
London, UNITED KINGDOM - *EXCLUSIVE* - WEB MUST CALL FOR PRICING -
debata

Hoci aktuálne zapĺňajú stránky médií iní boháči, reč je o kauze majiteľa Tesly Elona Muska a spoluzakladateľa internetového vyhľadávača Google Sergeya Brina, svoju „mediálnu“ slávu prežil aj Jeff Bezos.

Collage Maker-27-Jul-2022-11.50-AM Čítajte viac Aféra Muska s Brinovou manželkou nie je lžou, je... Tu je vyjadrenie právnika Nicole Shanahanovej

Zakladateľ a generálny riaditeľ internetového obchodu Amazon Jeff Bezos, ktorý bol v roku 2019 najbohatším človekom na svete, v roku 2019 ohlásil rozchod s jeho dlhoročnou manželkou MacKenzie. V tom čase sa na svetlo sveta dostala aj jeho horúca komunikácia s s moderátorkou Lauren Sanchezovou, jeho milenkou.

zväčšiť Zakladateľ internetového obchodu Amazon Jeff... Foto: Profimedia
bezos Zakladateľ internetového obchodu Amazon Jeff Bezos je s partnerkou, moderátkou Lauren Sanchezovou, v Londýne

Z tej sa veľmi rýchlo stala oficiálna partnerka, ktorá stojí po boku boháča dodnes. Dvojica sa aktuálne nachádza v Londýne, kde neunikla pozornosti paparazzi fotografov. 52-ročná moderátorka pritiahla ich pozornosť nielen sexi bielymi šatami v dĺžke mini (značka Posse), ktorých cena je 180 libier. Sledovanú čiernovlásku na prechádzke zdobili šperky za tisíce – ako píše Daily Mail, hodnota jej dvoch náhrdelníkov bola 23 500 libier.

bezos Čítajte viac Miliardy dolárov za rozvod? Áno! Tu je rebríček tých najdrahších v histórii

Magazín The National Enquirer zverejnil v roku 2019 erotické sms-ky a fotografie, ktoré si Bezos vymieňal práve s peknou a vtedy ešte vydatou moderátorkou. Mal jej posielať dokonca zábery svojho prirodzenia.

Ak ste zamilovaný až po uši a nespravíte si dobrú predmanželskú zmluvu, tak pri rozvode môžete prísť o veľa peňazí. Pozrite si rebríček najdrahších rozvodov v histórii. Nikoho zo Slovenska tam však nehľadajte (video).

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jeff Bezos

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...