Drew Barrymore komentovala bývalých: Tomuto môjmu ex podľahnú všetky ženy, tvrdí

Má za sebou tri manželstvá a niekoľko vzťahov a hoci spomienky na expartnerov má rôzne, jedného z nich herečka Drew Barrymore vyslovene vychválila do nebies. Reč bola o jej bývalom - kolegovi Justinovi Longovi.

01.08.2022 00:00
Drew Barrymore, šaty leta 2022 Foto: ,
Herečka Drew Barrymore.
debata

Herec, ktorý dnes randí s herečkou Kate Bosworthovou, tvoril pred pár rokmi pár aj s detskou hviezdou filmu E.T. Mimozemšťan. Stalo sa tak, keď dvojica pracovala na filme Going the distance v roku 2010. Obaja sa okamžite stali magnetom pre paparazzov, čo bolo pre Barrymoreovú najprv úplne nepochopiteľné.

„Nechápala som, prečo sme vôbec taký zaujímavý párik. Nedávalo mi to žiaden zmysel. Hovorila som si, koho to môže zaujímať,“ uviedla 47-ročná Drew v podcaste Little Bit Extra. Otvorene však dodala, že do Justina Longa, o tri roky mladšieho partnera, bola veľmi zamilovaná. „Viete, prečo? Lebo je fakt zábavný,“ komentovala herečka a moderátorka vlastnej talk-šou.

zväčšiť Herečka Drew Barrymore a jej expartner Justin... Foto: Adam Orchon / Everett / Profimedia
96989178 Herečka Drew Barrymore a jej expartner Justin Long na zábere z roku 2008.

„Viete, prečo mu podľahnú všetky ženy? Nuž, je tam viacero dôvodov, ale komičnosť je rozhodne jedna z nich. Je to jeden z najbystrejších a najvtipnejších ľudí, akých poznám. Je brilantný zabávač a pri jeho poznámkach sa od smiechu chytáte za brucho,“ doplnila tiež Drew Barrymore, ktorá na návšteve v podcastovej relácii dostala otázku aj na ďalšieho bývalého filmového partnera a ich údajný románik.

Red Carpet for "High School Musical: The Musical: The Series" Season Three Čítajte viac Megastar Olivia Rodrigo s bývalým na premiére! Tento muž jej zlomil srdce a napísala o ňom najväčší hit

Išlo o Hugha Granta, s ktorým však americká hviezda poprela akýkoľvek intímny vzťah. Priznala však, že keď sa prvýkrát stretli pri nakrúcaní filmu Music and Lyrics bola veľmi sklamaná. „Ukázalo sa, že to je starý ufrflaný chlap. Máte pocit, že bude ten očarujúci týpek z romantických komédií, ale potom sa zamilujete do skutočného Hugha,“ vysvetlila.

VIDEO: Páry, ktoré sa dali dokopy pri nakrúcaní

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Drew Barrymore #Justin Long #chvála #mall.tv

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...