Veľký návrat princeznej Charlene pokračuje! Ako žlté slniečko medzi seniormi, nechýbali slzy dojatia

Zdá sa, že po mesiacoch pobytu v ústraní a odmietania povinností prvej dámy Monaka sa princezná Charlene vrátila vo veľkom štýle. Jej posledné momenty na verejnosti sú ukážkou triumfu dobrého PR pre monackú kniežaciu rodinu.

31.07.2022 07:07
Princezná Charlene Foto:
Princezná Charlene vyzerala na galaevente pre Červený kríž očarujúco.
debata

Manželka kniežaťa Alberta najprv očarila na charitatívnom bále pre Červený kríž, kde od prvého momentu zaujala. Nielen striebornou kreáciou večerných šiat z dielne Prada, ale aj prekvapivou blízkosťou a vrúcnosťou, ktorú prejavovala pred objektívmi svojmu zákonitému partnerovi. Či boli úprimné, alebo pre kamery – ťažko povedať a ani si na to netrúfame. Vie to len ona. Faktom však je, že išlo o prvý veľkolepý event, kde sa princezná Charlene vrátila do „svetiel reflektorov“ v plnej paráde.

Po gala v Monaku nasledovala oficiálna audiencia u hlavy rímsko-katolíckej cirkvi – pápeža Františka. Aj v tomto momente budila 44-ročná rodáčka zo Zimbabwe pozornosť. Tentoraz nielen pôvabným vzhľadom, ale aj prekvapivými krokmi. K nim patrila voľba čiernych šiat, hoci Charlene je jednou zo siedmich žien na tejto planéte, ktoré môžu zájsť ku pápežovi v bielej. Jej rozhodnutie palác nekomentoval, ale asi ani nebolo treba. Účel bol splnený, o princeznej a jej manželovi sa znovu písalo. A zväčša v pozitívnych kontextoch.

Monacké knieža Albert a jeho manželka - princezná Charlene Čítajte viac Zámer či faux pas priamo u pápeža?! Princezná Charlene prekvapila, toto urobila na audiencii

Pred pár dňami sa princezná opäť objavila na verejnosti – tentoraz už sama, pričom ponúkla znovu moment, ktorý pôsobí na verejnosť viac než dojímavo. Mama dvoch detí navštívila domov seniorov A Qietüdine, aby sa stretla s jeho obyvateľmi a pozdravila ich, ale aj zdravotnícky personál. Podobne ako vo väčšine sveta, boli aj monacké domovy dôchodcov počas obdobia pandémie koronavírusu zatvorené pred návštevami verejnosti a rodinných príslušníkov.

Hoci aj tentoraz dorazila blondínka s ochranným rúškom na tvári, aby redukovala potenciálnu možnosť prenesenia infekcie na najstarších obyvateľov Monaka, mnohí rezidenti sa jej návšteve veľmi potešili. Na záberoch, ktoré zverejnila oficiálna stránka monackého kniežatstva, mnohí pôsobia dojato a nadšene. Princezná viacero seniorov pozdravila a niektorým venovala fotografie kniežacej rodiny.

708217727 Čítajte viac Ako Snehulienka! Nádherná princezná Charlene s manželom ako za starých čias. A počkajte, keď uvidíte Sklenaříkovú...

S kniežaťom Albertom, vzťah s ktorým vyzeral v posledných rokoch pomerne naštrbený a ovplyvnený aj psychickým vyčerpaním a problémami, oslávila bývalá profesionálna plavkyňa začiatkom júla výročie, ich spoločnou fotografiou mu zaželala „všetko najlepšie k výročiu“.

Monacké knieža Alberta a jeho manželku Charlene...
Slovenská modelka a ambasádorka Červeného kríža...
+3Zľava: Speváčka Imany, dvojica hostí, Camille...

VIDEO: Pozrite sa s nami na najkrajšie kráľovské róby

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #seniori #návrat #Monako #princezná Charlene

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...