Kráľovské leto! Vojvodkyňa Kate v modeli za 2 000 libier, princezná Charlotte v šatách za 40

Kráľovská rodinka sa zúčastnila na Hrách Commonwealthu v Birminghame, na tribúne sa objavil princ William, vojvodkyňa Kate a ich 7-ročná dcéra Charlotte.

03.08.2022 10:10
debata (4)

Všetci následne navštívili aj „SportsAid House“, kde sa princezná Charlotte pozdravila s hostiteľmi a zoznámila sa s niektorými športovcami. Patrónkou tejto charitatívnej organizácie, ktorá rozvíja športový talent u fyzicky aj mentálne postihnutých mladých ľudí, je manželka princa Williama od roku 2013.

zväčšiť Kráľovská rodina v Birminghame. Foto: Profimedia
kate Kráľovská rodina v Birminghame.

Na podujatie zvolili Kate aj Charlotte letné modely. 40-ročná vojvodkyňa žiarila v bielej, siahla po obľúbenej značke Alexander McQueen, zvolený nohavicový kostým sme už na nej videli aj v minulosti. Cena saka je 1 370 libier a nohavice stáli 575 libier, čo je dohromady takmer 2 000 libier. Kate prekvapila voľbou topánok, lodičky na 10-centimenrovom podpätku nechala doma a na podujatie zvolila topánky na nízkom podpätku v béžovo-čiernej kombinácii.

Princezná Charlotte mala na sebe rozkošné bielo-čierne pruhované šaty s bielym golierikom značky Rachel Riley v dĺžke po kolená, ktoré sa dajú kúpiť už za 39 libier. K šatám si obula biele sandáliky.

Princezná  Charlotte, vojvodkyňa Kate a princ...
Princezná  Charlotte, vojvodkyňa Kate a princ...
+4Princezná  Charlotte, vojvodkyňa Kate a princ...

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Charlotte

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...