Dcéra Geissenovcov oslávila 18! Ako? Zbytočná otázka... Megaluxusne, tu sú podrobnosti

Svojrázni milionári Robert a Carmen sú rodičmi dvoch dcér. A mladšia z nich, Shania, oslávila pred pár dňami osemnáste narodeniny.

04.08.2022 00:00
geiisenovci Foto:
Milionárska rodinka - Carmen, Shania, Davina a Robert Geiss.
debata (5)

Luxus si užívajú nielen rodičia, ale aj obe ich ratolesti. Preto bolo jasné, že v luxusnom duchu sa ponesie aj párty pre oslávenkyňu, čo potvrdila aj jej mama Carmen pre nemecký Bild. Dcéra si vystrojila párty v St. Tropez vrátane ohňostroja, exkluzívne šampanské tieklo potokom.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Carmen Geiss (@carmengeiss_1965)

„Kvôli korone, žiaľ, si Davina nemohla usporiadať veľkú párty na oslavu svojej osemnástky. Takže Shaniine narodeniny sme brali ako príležitosť osláviť aj Davine osemnáste narodeniny. Urobili sme dve párty naraz,“ prezradila Carmen. Shania oslavovala na celebritami vyhľadávanej diskotéke, Carmen a jej manžel Robert (58) na oslavu dorazili neskoro večer ako „prekvapenie“.

„Gigantický“ párty večer sa očividne vydaril, pretože boháčka prezrádza: Shania sa spolu so sestrou vrátili domov okolo pol piatej ráno. Na druhý deň sme oslavovali aj v plážovom klube. Mala so sebou pár priateľov… Ja môžem len povedať, že to bola divočina."

geiisenovci Čítajte viac Ako bolo na Slovensku, Geissenovci? Carmen už fanúšikom opísala pobyt u nás, tí reagujú

Svojím špecifickým životným štýlom sa Geissenovci pýšia v sledovanej šou televízie RTL II. s názvom Geissenovci – Ťažký život milionárov (Die Geissens – Eine schrecklich glamouröse Familie), ktorá sa na obrazovky dostala v roku 2011. V roku 2012 ju začala vysielať aj televízia JOJ. Program mapuje ich luxusný život ako aj manželstvo, ktoré trvá od roku 1994. Spoločne vychovávajú spomínané dve dcéry, Davinu (19) a o rok mladšiu Shaniu.

Cesta k deťom však nebola pre pár vôbec ľahká, Carmen Geiss prekonala neuveriteľných desať potratov, ktoré pre ňu predstavujú obrovskú traumu dodnes.

Milionárska rodinka - Carmen, Shania, Davina a...
Geissenovci v obradnej miestnosti...
+4Slovensko dostane od Geissenovcov oveľa väčšiu...

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Geissenovci #Geissenovci – Ťažký život milionárov

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...