Vojvodkyňa Meghan oslavuje 41 rokov! Kto z kráľovskej rodiny odštartoval želania? To je ale prekvapenie

Manželka princa Harryho a dvojnásobná mama oslavuje 4. augusta 41 rokov.

04.08.2022 11:14
Britain Platinum Jubilee Foto: ,
Vojvodkyňa Meghan na ďakovnej bohoslužbe v londýnskej Katedrále svätého Pavla.
debata (3)

A hoci o napätých vzťahoch Harryho a Meghan so zvyškom kráľovskej rodiny sa toho popísalo naozaj veľa, šnúru štvrtkových blahoželaní odštartovali… Áno, prekvapivo to nebola kráľovná Alžbeta II., ale princ William a jeho manželka Kate. Pritom vzťahy medzi bratmi a ich manželkami majú byť podľa britským médií neustále napäté.

Na ich twitterovom úšte zasvietila fotografia oslávenkyne so stručným „Všetko najlepšie k narodeninám prajeme vojvodkyni zo Sussexu.“ Krátko po nich svoje želanie zverejnil princ z Walesu a vojvodkyňa z Cornwallu, Charles a Camilla.

Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle...
Princ Harry sa zdraví s Mondlim Gungubelem z...
+18Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle...

Oba páry zvolili na blahoželanie fotografiu z júna, kedy sa Harry a Meghan objavili na ďakovnej bohoslužbe v londýnskej Katedrále svätého Pavla pri príležitosti osláv platinového jubilea Alžbety II. na tróne. Pre vojvodkyňu išlo vôbec o prvé oficiálne vystúpenie v Británii od presťahovania sa do USA. Zároveň išlo o jediné oficiálne vystúpenie Meghan počas návštevy Británie. Napätosť vzťahov medzi Harrym a Williamom ilustrovala počas spomínaného vystúpenia aj skutočnosť, že organizátori príchod oboch párov naplánovali tak, aby sa pred katedrálou míňali. Štvorica sa nezvítala, ani spoločne nepózovala.

Pozrite si medailón manželky princa Harryho: Meghan Markle – všetko, len nie tradičná žena panovníka

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

19. mája 2018 sa princ Harry oženil s herečkou Meghan Markle, „áno“ si povedali v prítomnosti 600 hostí pred arcibiskupom z Canterbury v Kaplnke svätého Juraja vo Windsore. Z kráľovskej svadby sa stala v Británii udalosť roka, čo potvrdil aj zástup celebritných hostí. Ich prvému manželskému bozku sa prizerali manželia Clooneyovci, David Beckham a jeho manželka Victoria, moderátorka Oprah Winfrey, herec Idris Elba, herečka Gina Torres, tenistka Serena Williams, spevák James Blunt a mnohí ďalší. 6. mája 2019 sa im narodil syn Archie Harrison Mountbatten-Windsor, v júni 2021 sa dočkali dcérky Lilibet.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Meghan

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...