Bolestivý úder od kráľovnej! Meghan niečo také zrejme na narodeniny nečakala

Manželka princa Harryho a dvojnásobná mama oslávila 4. augusta 41 rokov.

05.08.2022 09:35
Meghan Markle, princ Harry Foto:
Prince Harry a Meghan Markle, vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu na fotografii z apríla 2022.
debata (3)

Ako sme informovali na Pravda.sk, na svoju švagrinú nezabudla ani vojvodkyňa Kate a princ William. Práve na ich twitterovom účte sa objavilo prvé želanie od kráľovskej rodiny pre Meghan, nasledovalo blahoželanie od princa Charlesa a jeho manželky.

Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle...
Princ Harry sa zdraví s Mondlim Gungubelem z...
+18Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle...

Ako informujú britské médiá, oficiálny účet kráľovnej „The Royal Family“ či už instagramový alebo twitterový, blahoželanie vojvodkyni Meghan nezverejnil. Austrálsky denník Herald Sun píše v tomto smere dokonca o urážke Meghan. Pritom želania sa, pri podobných udalostiach, objavujú ako prvé práve na účtoch kráľovnej. Stalo sa tak aj nedávno, v júli, kedy narodeniny oslavoval princ George. Bola to práve kráľovná, ktorá poslala oslávencovi želanie ako prvá. Rovnako urobila aj v júni, kedy 40. narodeniny oslavoval jej vnuk, princ William. Minulý rok, keď Meghan oslavovala 40-ku, jej kráľovná prostredníctvom sociálnych sietí zaželala ako prvá.

Salute to Freedom Gala Čítajte viac 3 výrazné módne voľby oslávenkyne Meghan počas jej uplynulého roka! Luxusný Dior aj odvážna Carolina Herrera

Kráľovná Alžbeta II. sa s Harrym a Meghan a oboma ich ratolesťami stretla v júni, kedy rodinka dorazila z Kalifornie do Británie na oslavy jej platinového výročia. Harry a Meghan však absolvovali len jedno oficiálne verejné vystúpenie a to počas ďakovnej bohoslužby v londýnskej Katedrále svätého Pavla. Zatiaľ, čo zvyšok kráľovskej rodiny sa zúčastňoval na ostatných sprievodných podujatiach tohto jubilea, Harry a Meghan tak nespravili, pomerne rýchlo sa opäť vrátili do Kalifornie.

Pozrite si medailón manželky princa Harryho: Meghan Markle – všetko, len nie tradičná žena panovníka

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Meghan

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...