Ste verný fanúšik nevrlého doktora Housea? Na ulici by ste ho napriek tomu ťažko spoznali

Slávny britský herec Hugh Laurie poriadne zmenil imidž! Aspoň v porovnaní s jeho najslávnejšou úlohou, cynickým doktorom Houseom.

05.08.2022 11:41
Lisa Edelstein Foto:
Hugh Laurie v seriáli Dr. House.
debata

63-ročná seriálová hviezda si vyšla na prechádzku so psom ulicami Londýna. Napriek výraznej brade a strapatým vlasom však nezostal paparazzi fotografmi nepovšimnutý. Nevrlého Housea by však v tomto nenápadnom mužovi nespoznal na prvý pohľad každý, herec prešiel pomerne výraznou premenou.

zväčšiť Herec  Hugh Laurie, známy ako seriálový Gregory... Foto: Profimedia
711439495 Herec Hugh Laurie, známy ako seriálový Gregory House, počas prechádzky Londýnom.

Laurie, ktorý sa preslávil ako doktor Gregory House v americkom seriáli, sa vďaka úlohe zaradil medzi najlepšie platených televíznych hercov. A to aj vďaka faktu, že populárny seriál z dielne televízie FOX sa na obrazovke udržal v rokoch 2004 až 2012 a hercovi priniesol okrem kráľovských zárobkov okolo 250 000 libier za epizódu aj niekoľko ocenení. Okrem iného získal dva Zlaté glóbusy.

Komik, ktorý vyštudoval v Cambridge, však zostal verný aj Británii, kde žije momentálne jeho manželka a ich tri spoločné deti. Rodina sa však svojho času presťahovala aj do Los Angeles. S Joanne Greenovou je herec ženatý od roku 1989.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hugh Laurie

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...