Desivé zábery zhoreného auta herečky Anne Heche! Po autonehode je s popáleninami vo vážnom stave

Americká herečka Anne Hecheová utrpela v piatok vážne zranenia pri nehode, pri ktorej svojím autom vrazila do rodinného domu v Los Angeles.

06.08.2022 18:29
debata (3)

K incidentu došlo v losangeleskej štvrti Mar Vista. Miestny hasičský zbor na Twitteri informoval, že auto po náraze začalo horieť, herečka podľa amerických médií, okrem iných aj podľa stránky TMZ, utrpela popáleniny.

zväčšiť Herečka Anne Heche. Foto: SHUTTERSTOCK
heche Herečka Anne Heche.

Policajný hovorca Jeff Lee pre CNN povedal, že hasičom trvalo hodinu, kým dostali plamene pod kontrolu. Ženu previezli do miestnej nemocnice v „kritickom stave“ záchranári z hasičského zboru v Los Angeles. Na miesto dorazilo 59 hasičov a trvalo im 65 minút, kým požiar úplne dostali pod kontrolu a uhasili.

zväčšiť Zhorené auto herečky Anne Heche potom, čo... Foto: Profimedia
712279435 Zhorené auto herečky Anne Heche potom, čo nabúrala do domu v hodnote 1 milión dolárov.

Hasiči neinformovali o identite vodiča, podľa webovej stránky TMZ, špecializujúcej sa na celebrity, však osobou, ktorá sedela v modrom Mini Cooperi, bola 53-ročná Hecheová. Tým istým autom predtým podľa svedkov narazila do garážového komplexu, no keď sa jej miestni obyvatelia snažili pomôcť, zaradila spiatočku a z miesta odišla.

zväčšiť Zhorené auto herečky Anne Heche potom, čo... Foto: Profimedia
712279520 Zhorené auto herečky Anne Heche potom, čo nabúrala do domu v hodnote 1 milión dolárov.

Portál tiež zverejnil fotografiu zachytávajúcu Hecheovú v aute krátko po prvom náraze. Upozornil, že v držiaku na poháre vedľa radiacej páky je fľaša s červeným uzáverom, zrejme od alkoholu.

Herečka Anne Heche na zábere z roku 2017, keď...
Herečka Anne Heche na premiére projektu The...
+7Herečka  Anne Heche  v roku 2017.

TMZ sa podarilo získať i zábery z pouličnej kamery, na ktorých vidno, ako sa modrý Mini Cooper preženie veľkou rýchlosťou po jednej z ulíc kalifornskej metropoly.

Hecheová sa stala známou v 90. rokoch vďaka filmom ako Šesť dní, sedem nocí, Krycie meno Donnie Brasco či Tajomstvo minulého leta. Účinkovala aj v seriáloch, napríklad Ally McBealová alebo Muži na stromoch. V roku 1991 získala cenu Emmy za úlohu v seriáli Iný svet (Another World).

Na začiatku roku 1998 prenikol na verejnosť jej vzťah s komičkou Ellen DeGeneresovou, s ktorou chcela uzavrieť registrované partnerstvo. Médiá mu venovali veľkú pozornosť, čo ovplyvnilo aj jej prácu. Rozišli sa v roku 2000, pričom a Hecheová tvrdila, že to nebolo z dôvodu zmeny sexuálnej orientácie. Neskôr mala po jednom synovi zo vzťahov s hercami Colemanom Laffoonom a Jamesom Tupperom.

zväčšiť Anne Heche s Ellen DeGeneresovou v 90-tych rokoch. Foto: SHUTTERSTOCK
heche2 Anne Heche s Ellen DeGeneresovou v 90-tych rokoch.

V jednej z televíznych relácií Hecheová uviedla, že asi 31 rokov mala psychické problémy, pretože ju v detstve zneužíval jej otec.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #autonehoda #Anne Heche

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...