Detaily hrozivej nehody Anne Hecheovej: Do domu narazila v rýchlosti 140 km/h! Rodina sa ozvala s prosbou

Magazín People uverejnil vyjadrenie rodiny 53-ročnej Hecheovej, ktorá leží vo vážnom stave s popáleninami v nemocnici.

07.08.2022 09:35
heche Foto:
Herečka Anne Heche.
debata (8)

Ako sme informovali na stránke Pravda.sk, známa hollywoodska herečka Anne Hecheová utrpela v piatok vážne zranenia pri nehode, pri ktorej svojím autom vrazila do rodinného domu v Los Angeles. Ako píše Daily Mail, hviezda z filmov ako Šesť dní, sedem nocí či Krycie meno Donnie Brasco, narazila do domu autom v rýchlosti 90 míľ za hodinu, čo je 144 km/hodinu. Spomínaný portál uvádza aj jazdu pod vplyvom alkoholu. Na alkohol upozornil už aj portál TMZ tesne po nehode, ktorý zverejnil záber fľaše s červeným uzáverom, zrejme od alkoholu, v držiaku na poháre vedľa radiacej páky.

zväčšiť Zhorené auto herečky Anne Heche potom, čo... Foto: Profimedia
712279435 Zhorené auto herečky Anne Heche potom, čo nabúrala do domu v hodnote 1 milión dolárov.

Magazín People uverejnil vyjadrenie rodiny 53-ročnej Hecheovej, ktorá leží vo vážnom stave s popáleninami v nemocnici. „Jej rodina a priatelia prosia o myšlienky a modlitby za herečku a takisto žiadajú o rešpektovanie jej súkromia v tomto ťažkom období,“ uviedol zástupca rodiny pre spomínaný magazín.

zväčšiť Zhorené auto herečky Anne Heche potom, čo... Foto: Profimedia
712279520 Zhorené auto herečky Anne Heche potom, čo nabúrala do domu v hodnote 1 milión dolárov.

Vyjadrenie na Instagrame napísal aj jej ex-partner, herec James Tupper, s ktorým má Heche 13-ročného syna. „Myšlienkami a modlitbami sme v tento večer s touto krásnou ženou, herečkou a mamou. Milujeme ťa.“

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa James Tupper (@mrjamestupper)

K incidentu došlo v losangeleskej štvrti Mar Vista. Policajný hovorca Jeff Lee v sobotu pre CNN povedal, že hasičom trvalo hodinu, kým dostali plamene pod kontrolu. Ženu previezli do miestnej nemocnice v „kritickom stave“ záchranári z hasičského zboru v Los Angeles. Na miesto nehody dorazilo 59 hasičov a trvalo im 65 minút, kým požiar úplne dostali pod kontrolu a uhasili.

Hecheová sa stala známou v 90. rokoch vďaka filmom ako Šesť dní, sedem nocí, Krycie meno Donnie Brasco či Tajomstvo minulého leta. Účinkovala aj v seriáloch, napríklad Ally McBealová alebo Muži na stromoch. V roku 1991 získala cenu Emmy za úlohu v seriáli Iný svet (Another World).

zväčšiť Anne Heche s Ellen DeGeneresovou v 90-tych rokoch. Foto: SHUTTERSTOCK
heche2 Anne Heche s Ellen DeGeneresovou v 90-tych rokoch.

Na začiatku roku 1998 prenikol na verejnosť jej vzťah s komičkou Ellen DeGeneresovou, s ktorou chcela uzavrieť registrované partnerstvo. Médiá mu venovali veľkú pozornosť, čo ovplyvnilo aj jej prácu. Rozišli sa v roku 2000, pričom a Hecheová tvrdila, že to nebolo z dôvodu zmeny sexuálnej orientácie. Neskôr mala po jednom synovi zo vzťahov s hercami Colemanom Laffoonom a Jamesom Tupperom.

Herečka Anne Heche na zábere z roku 2017, keď...
Herečka Anne Heche na premiére projektu The...
+7Herečka  Anne Heche  v roku 2017.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #nehoda #Anne Heche

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....