Brad Pitt má zoznam kolegov, s ktorými už spolupracovať nechce

Brad Pitt (58) sa vo filmovom biznise pohybuje už desaťročia a patrí medzi najväčšie hviezdy Hollywoodu, pracuje aj ako producent.

08.08.2022 00:00
LA Premiere of "Bullet Train" Foto: ,
Brad Pitt na premiére akčnej novinky "Bullet Train" v Los Angeles.
debata

Ako megastar má privilégium vyberať si výlučne projekty, ktoré sa mu veľmi páčia a v ktorých vidí zmysel. A zároveň prihliadať na zoznam mien kolegov, ktorých meno by sa objavilo po jeho boku. Slávny idol má mať dokonca zoznam s menami tých, s ktorými pracovať nechce.

pitt koláž Čítajte viac Uletený či štýlový? Po pánskej sukni Brad Pitt opäť zaujal outfitom! Na sebe mal veselý odtieň limetkovej

Aspoň to naznačuje Aaron Taylor-Johnson (32), ktorý si s Pittom zahral v novinke Bullet Train. V rámci filmového festivalu v Locarne sa herec podľa magazínu Variety vyjadril, že Pitt je skromný a milý človek, ktorý sa podľa neho nachádza v „novej fáze života“.

Brad Pitt a Logan Lerman  na premiére akčnej...
Eddie Benjamin a  Maddie Ziegler  na premiére...
+9Emelina Adams  na premiére akčnej novinky...

Pitt chce podľa jeho slov „len priniesť svetu svetlo a radosť“ a obklopiť sa ľuďmi, ktorí to vidia rovnako. Aaron Taylor-Johnson povedal, že v priebehu kariéry zistil, s ktorými hercami spolupracovať chce a s s ktorými už nie, má svoj zoznam mien. "Brad má takýto zoznam tiež,“ povedal Taylor-Johnson. Dokonca hneď dva – s menami kolegov, s ktorými má dobré skúsenosti a s tými, s ktorými sa, čo sa práce týka, definitívne „rozlúčil“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Brad Pitt

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...