Video s nadšenou Kate dostalo všetkých fanúšikov! Je to jasné, vojvodkyňa miluje... Len sa pozrite

Manželka princa Williama má rada šport a všetky podujatia, počas ktorých môže byť naozaj aktívna, si užíva. Ale tento šport je zjavne jej srdcovkou, pozrite si video!

08.08.2022 00:00
Britain Royals Foto: ,
Vojvodkyňa Kate dorazila do Plymouthu, kde sa stala súčasťou britského tímu počas priateľských pretekov v plachtení.
debata (7)

Minulý týždeň sa 40-ročná vojvodkyňa Kate zúčastnila regaty, pretekov v plachtení v meste Plymouth, o podujatí sme informovali aj na stránke Pravda.sk. Už na fotografiách z pretekov, počas ktorých zvíťazil tím Brinánie nad tímom Nového Zélandu, bolo jasne viditeľné nadšenie a radosť vojvodkyne na palube katamaranu či počas samotných príprav na preteky. Aktuálne zverejnil kráľovský pár na svojom Instagrame video zostrihané z podujatia, ktoré hovorí jasne – Kate bola počas plachtenia doslova vo svojom živle, jej nadšenie sa páči aj fanúšikom, ktorí na príspevok od nedele, kedy bolo video zverejnené, živo reagujú.

Kate sa plachteniu venuje od malička, viedli ju k tomu jej rodičia, Carole a Michael Middletonovci. A tak počas pretekov rozhodne nebola na palube len do počtu. Kate sa pretekov nezúčastnila výlučne kvôli plachteniu, prišla aj ako patrónka charitatívnej organizácie 1851 Trust, ktorú založil Sir Ben Ainslie (45) v roku 2014, ktorého preslávilo práve plachtenie. Organizácia si dáva za cieľ poskytnúť prostredníctvom športu mladým ľuďom informácie v oblastiach ako sú technológie, inžinierstvo a prírodné vedy, ktoré by im následne mohli umožniť budovať si v tomto smere kariéru.

Pozrite si video – medailónik vojvodkyne Kate.

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

Princezná Kate v meste Plymouth počas pretekov...
Vojvodkyňa Kate dorazila do Plymouthu, kde sa...
+4Vojvodkyňa Kate dorazila do Plymouthu, kde sa...

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...