Turné zrušil, lieči si dušu! Najnovšie zábery Shawna Mendesa z pláže však nesú dobré správy...

Správy, s ktorými pred pár týždňami prišiel spevák Shawn Mendes, museli jeho fanúšikov poriadne zarmútiť. Kanadský rodák potvrdil, že sa chce sústrediť na svoje mentálne zdravie. Na pláži počas uplynulého víkendu však pôsobil veľmi spokojne.

08.08.2022 07:42
712615757 Foto:
Popová hviezda Shawn Mendes na pláži Miami Beach na Floride.
debata

Piesky Miami Beach navštívila popová hviezda len jeden deň pred oslavou svojich 24. narodenín, ktoré pripadli práve na pondelok 8. augusta. Paparazzovia zachytili Mendesa v červených plavkových šortkách, ako vychádza z mora, aby sa následne usadil na jedno z ležadiel pri skupinke priateľov. Samozrejme, nedalo sa prehliadnuť, že bývalá hviezda reklamy na spodnú bielizeň Calvin Klein nestratila nič zo svojej ukážkovej fyzickej formy.

Austrálska modelka Lucciana Beynon na pláži...
Česká modelka a moderátorka Alena Šeredová si...
+56Modelka Haley Kalil si na návšteve letoviska v...

Mendes, ktorý v minulosti tvoril pár so speváčkou Camilou Cabello, sa koncom júla rozhodol zrušiť kompletné koncertné turné Wonder, ktoré sa malo uskutočniť už v najbližších mesiacoch.

Spevák priznal, že po porade s odborníkmi a lekármi pochopil, že najdôležitejšie je pre neho sústrediť sa na svoje duševné zdravie a nazbierať nové sily, aby bol schopný znovu vystupovať a prinášať svojim fanúšikom plnohodnotný zážitok.

thumbnail image3 Čítajte viac Koščová o duševných problémoch: Bola som ako pod vodou, uväznená v bahne a neschopná sa nadýchnuť

„Moje zdravie som si určil ako hlavnú prioritu. Neznamená to, že by som nerobil novú hudbu a nemôžem sa dočkať, keď sa s vami stretnem na turné niekedy v budúcnosti. Viem, že ste všetci tak dlho čakali, aby ste videli moju šou a láme mi srdce priniesť vám takúto správu. Sľubujem však, že sa čoskoro vrátim – po tom, ako si vezmem ten správny a potrebný čas na uzdravenie sa,“ odkázal prostredníctvom sociálnej siete spevák a skladateľ.

VIDEO: Celebrity, ktoré neustáli tlak slávy

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #pláž #forma #zrušenie #Miami Beach #Shawn Mendes

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...