A čo ľudia, ktorých mohla bezohľadnou jazdou zabiť? Na Baldwina sa zniesla vlna kritiky za podporu Hecheovej

Po hrozivej piatkovej nehode zostala 53-ročná herečka Anne Heche vo vážnom stave s popáleninami v nemocnici.

08.08.2022 11:20
debata

Hviezda z filmov ako Vrtieť psom, Šesť dní, sedem nocí, Sopka či Krycie meno Donnie Brasco, narazila do domu autom v rýchlosti 90 míľ za hodinu, čo je 144 km/hodinu, ako uvádza Daily Mail. Spomínaný portál uvádza aj jazdu pod vplyvom alkoholu. Na alkohol upozornil aj portál TMZ tesne po nehode, ktorý zverejnil záber fľaše s červeným uzáverom, zrejme od alkoholu, v držiaku na poháre vedľa radiacej páky.

Herečka Anne Heche na zábere z roku 2017, keď...
Herečka Anne Heche na premiére projektu The...
+7Herečka  Anne Heche  v roku 2017.

O modlitby za herečku počas víkendu poprosila aj jej rodina, slávni kolegovia jej vyjadrili podporu prostredníctvom sociálnych sietí. Medzi nimi bol aj herec Alec Baldwin, ktorý herečku vo zverejnenom videu na Instagrame nazval „úžasne talentovanou ženou“. Svojich fanúšikov požiadal o podporu pre ženu, ktorá leží v nemocnici v stabilizova­nom stave.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

„Je mi ľúto, že sa ti stala táto tragická vec a posielam ti všetku moju lásku. Všetci sa, prosím, pridajte sa ku mne a posielajte svoju podporu a lásku úžasnej Anne Heche. Vďaka.“

heche Čítajte viac Detaily hrozivej nehody Anne Hecheovej: Do domu narazila v rýchlosti 140 km/h! Rodina sa ozvala s prosbou

Vzhľadom na pozadie celej tragédie, Hecheovej bezohľadné riadenie auta či podozrenie na šoférovanie pod vplyvom alkoholu, sa na Baldwina zniesla obrovská vlna kritiky za podporu herečky. Keďže v rýchlosti vyše 144 km/h „vpálila“ do obytného domu, pod Baldwinovým videom sa začali množiť otázky, čo by sa stalo, keby sa pred domom hrali deti. Komentáre sa nesú v negatívnom duchu: „A čo ľudia, ktorých mohla bezohľadnou jazdou zabiť, sú menej dôležití ako ona,“ znel jeden z mnohým, podobne ladeným príspevkov. „Veď mohla zabiť a zraniť kopec ľudí,“ znejú ďalšie.

zväčšiť Zhorené auto herečky Anne Heche potom, čo... Foto: Profimedia
712279435 Zhorené auto herečky Anne Heche potom, čo nabúrala do domu v hodnote 1 milión dolárov.

Podporu herečke prostredníctvom sociálnych sietí vyjadrili aj ďalší kolegovia ako Peter Facinelli, ktorí prosí o modlitby za herečku či Rosanna Arquette, ktorej výzva sa niesla v podobnom duchu.

Hecheová sa stala známou v 90. rokoch vďaka filmom ako Šesť dní, sedem nocí, Krycie meno Donnie Brasco či Tajomstvo minulého leta. Účinkovala aj v seriáloch, napríklad Ally McBealová alebo Muži na stromoch. V roku 1991 získala cenu Emmy za úlohu v seriáli Iný svet (Another World). Na začiatku roku 1998 prenikol na verejnosť jej vzťah s komičkou Ellen DeGeneresovou, s ktorou chcela uzavrieť registrované partnerstvo. Médiá mu venovali veľkú pozornosť, čo ovplyvnilo aj jej prácu. Rozišli sa v roku 2000, pričom a Hecheová tvrdila, že to nebolo z dôvodu zmeny sexuálnej orientácie. Neskôr mala po jednom synovi zo vzťahov s hercami Colemanom Laffoonom a Jamesom Tupperom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Alec Baldwin #Anne Heche

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...