Čo znamená svadba Afflecka a Lopezovej pre Garnerovú? Slobodu po siedmich rokoch

V júli si jeden z najsledovanejších párov sveta - speváčka Jennifer Lopez a herec Ben Affleck, povedali svoje "áno".

09.08.2022 00:00
94th Academy Awards - Arrivals Foto: ,
Herečka Jennifer Garner stavila na model z dielne Brandona Maxwella.
debata (1)

Čo tento krok znamenal pre Affleckovu bývalú ženu Jennifer Garnerovú? Slobodu! A hoci svoj život ukazuje fanúšikom na Instagrame, jej zábery sú celkom iné než tie, ktorými svet zásobuje sledovaný pár. V čase tesne po ich svadbe zverejnila 50-ročná Garner na sociálnej sieti upokojujúci záber ako farmárči vo svojom skleníku. Jemný úsmev, pohodlné šaty, žiaden mejkap – z Garnerovej vyžaduje pokoj a vľúdnosť, celková spokojnosť.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Garner (@jennifer.garner)

Lopez na svojom Instagrame ukazuje iný druh fotografií a priam okato prezentuje svoju lásku – Affleck sa tak chtiac-nechtiac stáva sledovanou osobou na Instagrame takisto. Či je ich prezentovanie veľkej lásky skutočné, vedia len oni dvaja. Prvý exmanžel Lopezovej, Ojani Noa, ich spoločnú budúcnosť tak ružovo nevidí a pre „Daily Mail“ priamo povedal: „Nemyslím si, že to vydrží.“

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Momentálne však tento zväzok funguje – Lopez a Affleck zobrali so sebou na ich cestu po Francúzsku aj dve Affleckove dcéry, Violet (16) a Seraphinu (13) a Garnerová môže žiariť spokojnosťou.

Jennifer Lopez a Ben Affleck Čítajte viac Jennifer Lopez sa vydala za Bena Afflecka! Svadobný obrad? Len s tými najbližšími!

Hoci boli s Affleckom rozídení roky, dlhý čas ležala veľká miera zodpovednosti práve na nej. V roku 2018 ho napríklad pod drobnohľadom médií odviezla na protialkoholické liečenie.

Affleck je alkoholik, ktorý je v súčasnosti „čistý“, no bola to práve Garner, kto ho zachraňoval a podával mu pomocnú ruku stále dookola, aj po rozvode. Teraz, sedem rokov po ich oficiálnom rozchode, je tu iná žena, ktorá ho miluje a drží nad ním ochrannú ruku. A ich vzťah je spečatený manželským sľubom. Garnerovej sa tak mohlo uľaviť, Affleck má po boku novú manželku. Prípadné zakopnutia slávneho herca a filmára tak už nebude riešiť Garnerová.

Ben Affleck a Jennifer Garner ohlásili rozchod v roku 2015 po desiatich rokoch manželstva, dvojica má spolu tri deti.

Ben Affleck a jeho nežnosti s vtedajšou...
Speváčka a herečka Jennifer Lopez v roku 2000 v...
+10Herec Ben Affleck a jeho manželka Jennifer Garner.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Ben Affleck

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...