Sú páni v rokoch... Rapové hviezdy, ktoré kedysi vládli hitparádam, späť na pódiu - takto ich zmenil čas

Patrili medzi kráľov hitparád a ich hity sú známe priam notoricky ešte aj dnes. Teda, ak máme byť presnejší - konkrétne jeden hit od každého z nich. Na koncerte v americkej Aurore sa stretla dvojica známych raperov.

09.08.2022 00:00
Vanilla Ice Foto: ,
Raper Vanilla Ice na koncerte I Love The 90's, ktorý sa konal v americkej Aurore.
debata

Reč je o hip-hopovom umelcovi, známom ako Vanilla Ice, ktorého skladba Ice Ice Baby patrila ešte začiatkom 90-tych rokov medzi absolútne šlágre na každej diskotéke. Jeho kolega Coolio nebol o nič menej slávny vďaka hitu Gangsta Paradise – ten vyšiel v roku 1995, teda o päť rokov neskôr ako spomenutá skladba Ice Ice Baby. Hitparádové rebríčky a kluby však vzal rovnakým útokom.

Obaja páni na hudbu, samozrejme, nezanevreli, ale už sa ani jednému z nich nepodarilo zopakovať masívny úspech svojich najväčších hitov. Keď sa počas víkendu postavili pred divákov v americkej Aurore na podujatí nazvanom I Love 90's (Milujem deväťdesiate roky), diváci sa, samozrejme, dočkali aj ich „hitoviek“.

zväčšiť Raperi Coolio (vľavo) a Vanilla Ice spoločne na... Foto: SITA/AP, Rob Grabowski
"I Love The 90's" Tour - Aurora, Ill Raperi Coolio (vľavo) a Vanilla Ice spoločne na jednom pódiu.

Zaujímavý bol však aj pohľad na samotných interpretov a autorov známych rapových skladieb. Coolio totiž oslávil minulý týždeň svoje 59. narodeniny a jeho kolega Vanilla Ice bude v októbri fúkať do sviečky s 55 sviečkami. Zlí chlapci, ktorým patrili hitparády, ulica, ale aj pozornosť žien po celej Amerike, sú dnes v prvom rade zrelí päťdesiatnici.

kali raper Čítajte viac Prekvapí vás, čím sa kedysi živil raper Kali! Osem rokov robil...

Samotné vystúpenie, na ktorom okrem nich účinkovali aj ďalšie známe tváre hip-hopového žánru z úvodu 90-tych rokoch, sa však údajne dočkalo nadšenej diváckej odozvy. Čo viac si teda môžu želať. Hity známych raperov si pripomeňte nižšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #návrat #rap #Vanilla Ice #hviezdy po rokoch #Coolio

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...