Taliansky miliardár požiadal Šeredovú o ruku! Povedala som áno, odkázala kráska

A bude svadba! Zdá sa, že česká rodáčka - modelka a moderátorka Alena Šeredová skúsi šťastie pri oltári ešte raz.

09.08.2022 06:50
debata (6)
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alena Šeredová (@alenaseredova)

Bývalá finalistka súťaže Miss, ktorá sa po svojom úspechu presadila za hranicami, sa podelila o šťastnú novinku. Jej partner Alessandro Nasi, známy taliansky podnikateľ, ju požiadal o ruku. Nasvedčuje tomu fotografia, ktorú Šeredová zdieľala z dovolenky na gréckom ostrove Mykonos. „Povedala som áno,“ napísala k spoločnému záberu s Nasim, ktorý vznikol ako selfie niekde na malebnej pláži.

Česká modelka a moderátorka Alena Šeredová si...
Česká modelka a moderátorka Alena Šeredová si...
Česká modelka a moderátorka Alena Šeredová si...

Podľa fotografií, ktoré pribudli do takzvaných „stories“ na sociálnej sieti Instagram sa zdá, že svedkami tejto šťastnej udalosti boli nielen Šeredovej ratolesti, ale aj jej blízka rodina. Na dovolenke sa totiž v spoločnosti Šeredovej, jej partnera Nasiho a detí nachádzajú aj rodičia českej celebrity.

Alena Šeredová a jej životný partner Alessandro Nasi Čítajte viac Bozky, nežné pohľady, iskrenie! Takto si Šeredová užívala romantiku v Benátkach

Alena Šeredová a Alessandro Nasi žijú spolu už niekoľko rokov, pričom majú spolu aj dcérku Vivienne. Okrem nej sa spoločne starajú aj o dvoch synov – Luisa Thomasa a Davida Leeho, ktorých má Šeredová s bývalým manželom – známym talianskym futbalovým brankárom Gianluigim Buffonom.

Správu o zásnubách 44-ročnej Šeredovej prinieslo ešte v pondelok večer hneď niekoľko českých médií. Hoci samotná Šeredová informáciu nekomentovala – zdieľala odkaz na jeden z článkov o zásnubách na svojom vlastnom Instagrame. „Dobré správy sa šíria rýchlo,“ znie komentár, ktorý k informácii pridala jedna z jej kamarátok.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alena Šeredová (@alenaseredova)

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #zasnúbenie #Instagram #Alena Šeredová #Alessandro Nasi

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...