Ako krásna Gréta plietla mužom hlavy v seriáli Oteckovia! Alžbeta Bartošová sa vydala, ako nevesta bola nádherná

30-ročná herečka Alžbeta Bartošová bola súčasťou seriálu Oteckovia, v ktorom stvárňovala dvojnásobnú mamu Grétu.

09.08.2022 11:27
321932213 Foto:
Herečka Alžbeta Bartošová.
debata

S jej osudom sa tvorcovia seriálu pohrali a okrem manžela (Braňo Mosný) jej dopriali aj veterinára Tomáša v podaní Mareka Fašianga. A hoci čoby seriálová postava prežívala búrlivé vzťahy s mužmi, zdá sa, že v jej súkromí panuje krásna harmónia. Tá pôvabnú tmavovlásku doviedla až do manželského zväzku, ako aktuálne prezradila na Instagrame svojim fanúšikom. A pridala aj zábery v svadobných šatách.

Ako prezradila na sociálnej sieti, „áno“ si so snúbencom povedala prvý augustový deň a dodala: „Boli pri tom naši najbližší, naši verní priatelia a bolo to úžasné.“

Ako nevesta bola Bartošová nádherná, na svoj veľký deň zvolila hladké biele saténové šaty, hlavu jej zdobil závoj, ktorý mala vo vlasoch prichytený drobnými bielymi kvietkami. Tmavé vlasy mala herečka sčesané na cestičku a upravené do drdola.

Šťastným mladomanželom už stihli na sociálnej sieti zablahoželať kolegovia ako Aleš Háma či Mirka Partlová.

Pekná hnedovláska však nie je neznámou tvárou ani u našich susedov. Práve v Prahe pred rokmi rozbehla svoju muzikálovú kariéru, jej meno sa spája najmä s divadlom Broadway, v ktorom má za sebou úlohy v muzikáloch Muž so železnou maskou, Kleopatra, Mata Hari či Traja mušketieri.

Rodáčku z Púchova môžu slovenskí diváci poznať vďaka úlohe na Novej Scéne v muzikáli Cigáni idú do neba, ale objavila sa aj v seriáloch Horúca krv či Búrlivé víno.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Alžbeta Bartošová

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....