Pred smrťou zverejnila zaľúbenú foto s manželom! A čo bývalí Newton-Johnovej? Príbeh jedného z nich šokuje

Ako úplná idylka - tak pôsobil záber, ktorý len pár dní pred smrťou na svojej oficiálnej stránke zverejnila Olivia Newton-John (prípadne niekto z jej tímu). Fotografia s manželom dojíma fanúšikov, ktorí smútia za svojím idolom.

09.08.2022 13:00
712812714 Foto:
Herečka a speváčka Olivia Newton-John a jej manžel John Easterling na archívnom zábere.
debata

Ako v pondelok večer informovala rodina známej herečky a speváčky, Olivia Newton-John zomrela vo veku 73 rokov obklopená najbližšími a v pokoji svojho domova na ranči v Kalifornii. Po jej boku nechýbal ani manžel John Easterling, zakladateľ a prezident Amazon Herb Company, s ktorým sa hviezda hitu Pomáda zosobášila v roku 2008 na spirituálnom obrade v Peru.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Olivia Newton-John (@therealonj)

Easterling však stál po boku speváčky a herečky, ktorá bojovala s opakovaným návratom rakoviny, už dlhší čas. Dvojica sa zoznámila niekoľko rokov pred ich svadbou. Easterling, s ktorým sympatická plavovláska mala podľa zdrojov z blízkeho okolia veľmi vrúcny partnerský vzťah, nebol jej prvým manželom.

Herečka Olivia Newton-John na zábere z...
Herečka Olivia Newton-John na zábere z roku...
+6Speváčka a herečka Olivia Newton-John na zábere...

Olivia Newton-John bola v rokoch 1984 až 1995 vydatá za tanečníka Matta Lattanziho, s ktorým má tiež jedinú dcéru Chloe. Dvojica sa rozviedla údajne aj pre to, že sa rozchádzali ich názory na život a spiritualitu – plavovlasá speváčka bola roky známa tým, že verila v silu prírodu a vyznávala veľmi silné spirituálne hodnoty. Lattanzi údajne pre jej zanietenie nemal pochopenie.

Olivia Newton-John Čítajte viac OBRAZOM: Toto sú podoby Olivie Newton-Johnovej, vďaka ktorým ju miloval celý svet

V živote Olivie Newton-Johnovej sa objavilo ešte niekoľko mužov, o ktorých so záujmom informovali aj médiá. Ešte v sedemdesiatych rokoch, pred nakrútením slávnej Pomády, tvorila pár s Lee Kramerom. Ešte zaujímavejší, aj pre bulvárne médiá, bol však jej vzťah s kameramanom Patrickom McDermottom, s ktorým mala vzťah deväť rokov po svojom prvom rozvode. McDermott sa mal stratiť počas rybolovu v roku 2005 na kalifornskom pobreží. Olivia Newton-John sa v čase nehody nachádzala v Austrálii.

Herečka a speváčka Olivia Newton-John a jej... Foto: Francis Specker / Alamy / Alamy / Profimedia
Olivia Newton-John a jej bývalý partner Patrick McDermott Herečka a speváčka Olivia Newton-John a jej bývalý partner Patrick McDermott, ktorý sa mal stratiť počas rybolovu v roku 2005. Neskôr ho údajne vypátrali súkormní detektívi, ktorých si najala americká televízia pre jeden zo svojich programov.

O pár rokov neskôr však súkromní detektívi, ktorých si najala produkcia jedného z amerických televíznych programov, vypátrali, že McDermott žije v Mexiku. Podľa ich informácií mal svoju smrť nafingovať kvôli vyplateniu poistky, na čo však nikdy detektívi nepriniesli dostatok relevantných dôkazov.

VIDEO: Najväčšie záhady Slovenska

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #partner #Instagram #Olivia Newton-John #história #manžel #expartneri #mall.tv

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...