Rozchodom Kardashianky a jej zajačika sa to nekončí. Ozval sa West, Davidson skončil na terapii

Deväť mesiacov trvala vášnivá romanca jednej z najslávnejších hviezd digitálnej éry Kim Kardashianovej a herca Peta Davidsona. Dvojica potvrdila minulý týždeň rozchod.

10.08.2022 00:00
2022 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Foto: ,
Kim Kardashian na podujatí MET Gala v New Yorku, po jej boku komik Pete Davidson, šatách, v ktorých slávna Marilyn Monroe spievala narodeninovú pieseň pre prezidenta Kennedyho.
debata

Partneri, ktorých prvýkrát spoločne zachytili objektívy v októbri minulého roka, sa v nasledujúcich mesiacoch stali absolútnym magnetom pre médiá. A zdalo sa, že priťahovali magnetickou príťažlivosťou aj jeden druhého. Štvornásobná mama a hviezda vlastnej reality-šou, ktorá je zároveň šikovnou podnikateľkou, sa stretávala s Davidsonom stále častejšie, spoločne cestovali na dovolenky či napríklad randili ako mladí zaľúbenci v kine (akurát s prítomnosťou ochranky). Napriek tomu po deviatich mesiacoch prišiel rozchod.

Televízna celebrita, podnikateľka a dizajnérka...
Televízna celebrita a podnikateľka Kim...
+6Kim Kardashian  na podujatí MET Gala v...

„Kim a Pete sa rozhodli byť len priateľmi. Majú jeden pre druhého veľa lásky a rešpektu, ale pochopili, že veľká vzdialenosť a ich náročné pracovné plány a povinnosti jednoducho sťažujú to, aby mohli byť v partnerskom vzťahu,“ citoval svoj zdroj portál PageSix.com.

2022 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Čítajte viac Toto už nejde vrátiť späť! Kardashianka vraj nenávratne zničila ikonické šaty po Marilyn Monroe!

Ďalším z dôvodov rozchodu dvojice mal byť aj výraznejší vekový rozdiel. Kým Davidson, známy napríklad aj zo skečovej šou Saturday Night Live, má 28, jeho expartnerka oslávi v októbri 42. narodeniny. Hoci zdroje z okolia dvojice tvrdia, že obaja expartneri sú z vývoja udalosti smutní, chápu vraj, že to je pre ich situáciu a profesie momentálne najlepšie riešenie.

Raper a podnikateľ Kanye West na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
People Kanye West Wyoming Raper a podnikateľ Kanye West na archívnom zábere.

Nadšenie, ba priam veľmi nemiestnu škodoradosť však nad správami o rozchode netajil raper Kaney West. Ten dokonca na svojom Instagrame zverejnil koláž, v ktorej na imaginárnu titulnú stranu novín New York Times napísal titulok „Sketa Davidson mŕtva vo veku 28 rokov“.

Tento odkaz sa dočkal veľkej kritiky, keďže Pete Davidson v minulosti viackrát hovoril o svojich mentálnych problémoch či bojom s depresiou alebo dokonca myšlienkami na samovraždu. Ako píše portál PageSix.com, po zverejnení odkazov začal navštevovať terapie na vyrovnanie sa s traumou. „Pozornosť a negativita, ktoré prichádzajú od Kanyeho, sú pre Peta spúšťačom jeho problémov. Musel vyhľadať odbornú pomoc,“ tvrdí opäť nemenovaný zdroj.

VIDEO: Najdrahšie svadobné šaty na svete

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #psychológ #Kim Kardashian #Kanye West #raper #trauma #Pete Davidson #mall.tv

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...