Jane Seymour o poslednom stretnutí s Newton-Johnovou: Mala také neznesiteľné bolesti, ledva...

Na slávnu herečku Oliviu Newton-John, ktorá zomrela 8. augusta na svojom ranči v južnej Kalifornii, obklopená rodinou, si už niekoľko dní spomínajú jej priatelia zo sveta filmu.

12.08.2022 00:00
465401343 Foto:
Olivia Newton-John a Jane Seymour na zábere z rolu 2019.
debata (1)

Jednou z jej dlhoročných priateliek bola niekdajšia „bondgirl“, dnes 71-ročná Jane Seymour, ktorá spomínala na svoju kolegyňu v relácii televízie NBC, ktorý zverejnila aj na svojom Instagrame. Ako povedala, priateľkami boli vyše 40 rokov, stretli sa ako mladé herečky túžiace po kariére v Hollywoode a zároveň si v tom čase zakladali rodiny.

712812714 Čítajte viac Pred smrťou zverejnila zaľúbenú foto s manželom! A čo bývalí Newton-Johnovej? Príbeh jedného z nich šokuje

„Zdieľali sme naše vzostupy aj pády, od manželstiev a vzťahov cez deti až po kariéru a zdravie – všetko. Boli sme si navzájom ako dôverníčky,“ povedala slávna predstaviteľka doktorky Quinnovej.

137014942 Čítajte viac Tvoj od prvej chvíle, čo som ťa uvidel, lúči sa s Oliviou Newton-John Travolta! Reagujú Streisand, Minogue a ďalší

Jane Seymour tiež spomenula posledné stretnutie s Oliviou, kedy ju navštívila na jej ranči v Kalifornii, kedy sa cítila veľmi zle, herečka bojovala s prestávkami vyše 30 rokov s rakovinou prsníka, ktorá sa jej niekoľkokrát vrátila.

Herečka Olivia Newton-John na zábere z...
Herečka Olivia Newton-John na zábere z roku...
+6Speváčka a herečka Olivia Newton-John na zábere...

„Dostávala veľké množstvo liekov, pretože mala také neznesiteľné bolesti… ledva vládala chodiť. Bola taká krehká,“ povedala Seymour. Ako dodala, nikdy neplakala ani nebola negatívna. Na ťažké posledné dni pred smrťou herečky si zaspomínala aj jej neter Tottie Goldsmith (59) v austrálskej televíznej relácii „A Current Affair“. "Veľmi schudla a cítila sa naozaj zle, no zostala statočná až do konca,“ prezradila pred kamerami – viac čítajte tu.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #Olivia Newton-John

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...