Stav Hecheovej je po desivej nehode takmer beznádejný! Lekári rozhodnú, či sú jej orgány vhodné na darovanie

Americká herečka Anne Heche s najväčšou pravdepodobnosťou neprežije nehodu, pri ktorej so svojím vozidlom narazila do dvojpodlažnej budovy v Los Angeles.

12.08.2022 08:24
Anne Heche Crash Foto: ,
Herečka Anne Heche z marca 2022.
debata (10)

Automobil následne začal horieť. Päťdesiattriročná herečka leží v nemocnici v kóme a utrpela „ťažké anoxické poranenie mozgu“, kedy je mozog zbavený kyslíka, uviedla jej rodina, ktorú citoval spravodajský server BBC News. „Chceme poďakovať všetkým za milé priania a modlitby za Annino zotavenie. Ďakujeme obetavému personálu a úžasným sestrám,“ dodala rodina vo vyhlásení.

Herečka Anne Heche na zábere z roku 2017, keď...
Herečka Anne Heche na premiére projektu The...
+7Herečka  Anne Heche  v roku 2017.

Polícia uviedla, že predbežné krvné testy odhalili v tele herečky prítomnosť drog. Ešte ale bude nutné vykonať ďalšie testy, aby sa vylúčila možnosť, že ide o akékoľvek medikamenty, ktoré jej mohli byť podané po nehode v nemocnici.

Vrak auta Anne Hecheovej po desivej autonehode – video

Video
Zdroj: Profimedia

Podľa polície voz „vpálil“ 9 metrov do vnútra dvojpodlažného domu, kde vybuchol v plameňoch. Dom je teraz neobývateľný. Heche je udržiavaná na prístrojoch v Grossmanovom stredisku pre popáleniny v nemocnici vo West Hills, kým lekári rozhodnú, či sú jej orgány vhodné na darovanie, dodala rodina.

heche koláž Čítajte viac Desivé zábery zhoreného auta herečky Anne Heche! Po autonehode je s popáleninami vo vážnom stave

Ešte začiatkom týždňa o modlitby za herečku poprosila jej rodina, slávni kolegovia jej vyjadrili podporu prostredníctvom sociálnych sietí. Medzi nimi bol aj herec Alec Baldwin, ktorý herečku vo zverejnenom videu na Instagrame nazval „úžasne talentovanou ženou“. Svojich fanúšikov požiadal o podporu pre ženu, ktorá leží v nemocnici v stabilizovanom stave. Podporu herečke prostredníctvom sociálnych sietí vyjadrili aj ďalší kolegovia ako Peter Facinelli, ktorý takisto prosil o modlitby za herečku či Rosanna Arquette, ktorej výzva sa niesla v podobnom duchu.

heche koláž Čítajte viac A čo ľudia, ktorých mohla bezohľadnou jazdou zabiť? Na Baldwina sa zniesla vlna kritiky za podporu Hecheovej

Heche sa stala známou v 90. rokoch vďaka filmom ako Šesť dní, sedem nocí, Krycie meno Donnie Brasco či Tajomstvo minulého leta. Účinkovala aj v seriáloch, napríklad Ally McBealová alebo Muži na stromoch. V roku 1991 získala cenu Emmy za úlohu v seriáli Iný svet (Another World).

zväčšiť Anne Heche s Ellen DeGeneresovou v 90-tych rokoch. Foto: SHUTTERSTOCK
heche2 Anne Heche s Ellen DeGeneresovou v 90-tych rokoch.

Na začiatku roku 1998 prenikol na verejnosť jej vzťah s komičkou Ellen DeGeneresovou, s ktorou chcela uzavrieť registrované partnerstvo. Médiá mu venovali veľkú pozornosť, čo ovplyvnilo aj jej prácu. Rozišli sa v roku 2000, pričom a Hecheová tvrdila, že to nebolo z dôvodu zmeny sexuálnej orientácie. Neskôr mala po jednom synovi zo vzťahov s hercami Colemanom Laffoonom a Jamesom Tupperom.

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #nehoda #Anne Heche

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...